≡ Meniu

Gorenje RK6192EC, combină frigorifică pe culoarea crem

Combina frigorifică Gorenje RK6192EC e una dintre multele combine disponibile de la acest brand. Puteți lua în calcul și alte serii care au o culoarea diferită/clasică. O recomand deoarece mi se pare că are un preț foarte bun, comparativ cu concurența și e la promoție. La prima vede vedere, observăm că nu are No Frost dar are Frostless care e o tehnologie similară (denumirea e diferită). Nu cred că are sens să luați în calcul un alt brand, poate doar în cazul în care nu vă convine designul.

Dacă vi se pare prea scump atunci optați pentru o combină mai mică și fără caracteristici speciale așa de multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje RK6192EC, combină frigorifică pe culoarea crem

Specificațiile tehnice ale acestui aparat frigorific sunt: volum net total de 319 litri, clasa de eficiență energetică A++ și altele. Cu o așa clasă energetică consumul anual e foarte mic – 231 kWh. Frigiderul său are un volum mare și prezintă rafturi din sticlă, suporturi, compartimente pentru legume/fructe și iluminare LED. Interiorul e mai vizibil .

Congelatorul său e unul cu numeroase compartimente iar unul e de tip XXL, la unii producători se numește BigBox. În el puteți pune alimente de dimensiuni generoase fără probleme. La capitolul design are culoare crem, uși reversibile cu deschidere standard spre dreapta, mânere verticale etc. Dimensiunile sale sunt decente pentru ce capacitate netă are acest model (înălțime de 185 cm). Doar frigiderele sunt mai late iar congelatorule mult mai mic, dacă luăm în calcul același volum total.

Funcțiile și opțiunile disponibile sunt: FrostLess, Cool’n’Fresh și CrispZone. Chiar dacă nu are No Frost are tehnologiile anterior menționate. Accesoriile sale sunt următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață.

Plusuri: multe accesorii incluse, design elegant pe o culoare plăcută, volum mare, autonomie fără curent mare și tehnologii avansate.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje RK6192EC arată foarte bine la exterior și, din păcate, am găsit un clip doar cu varianta pe portocaliu. Chiar dacă la exterior e prezentă o altă culoare, interiorul e același dar și finisajele sunt relativ aceleași. Deci dacă nu ați văzut în realitate această combină, vă recomand clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu