Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje RK6192ERD, combină roșie cu FrostLess

Combina frigorifică Gorenje RK6192ERD e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face și care e disponibilă pe o culoare atractivă. Poate că vreți neapărat un model roșu, doar că acesta oferă și numeroase alte avantaje: sistem FrostLess, sertare SlotIn, CrysperZone + control al umidității, rafturi SimpleSlide și altele. Se pot observa multe dotări speciale doar privindu-l, însă observ lipsa controlului electronic care e prezent, în general, pe ușa frigiderului. Acel tip de control vine cu diverse funcții și chiar butoane senzitive pentru a ușura interacțiunea.

Alternativele sunt combinele care sunt ceva mai ieftine deoarece nu văd ce i-ar putea lipsi la acest model pentru ca voi să alegeți unul mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje RK6192ERD, combină roșie cu FrostLess

Acesta e un model cu mânere verticale, motiv pentru care ușile reversibile nu sunt prezente la acesta, ci doar la cele cu mânere orizontale incorporate. Această caracteristică e utilă dacă vreți să-l puneți într-un colți și vreți să aveți acces ușă la acesta. Nu e foarte mare și nici nu putea fi pentru că are un volum total de 319 litri, adică congelatorul are 94 de litri (cam o treime din total). Împărțirea e la fel la acest tip de aparat frigorific, indiferent de volum, doar că cele cu mai multe compartimente la frigider, au un congelator mai mic (mă refer la cele pentru fructe, legume și carne).

Tehnologia LED e destul de populară chiar și modelele mai accesibile o au pentru a mări vizibilitate de la interior și alimentele arată mai gustoase. Veți observa un număr destul de mare de rafturi și suporturi la frigider, se pot pune chiar și sticle de vin în acesta cu ajutorul acelui accesoriu inclus.

Plusuri: are congelator SpaceBox (BigBox), iluminare LED, consum mic de energie, compartimente speciale etc.
Minusuri: nu sunt.

Gorenje RK6192ERD nu poate fi comparată cu o combină ieftină datorită acelor dotări speciale dar și aspectului său. Chiar și cu un control mecanic, nu veți seta prea des temperatura de la interior. Clipul de jos vă ajută să vă faceți o idee despre un astfel de model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu