≡ Meniu

Gorenje RK6202EX, combină frigorifică cu comenzi mecanice

Cam toate combine au comenzi mecanice, iar Gorenje RK6202EX e un model clasic. Cele cu control electronic pe ușa frigiderului par mai elegante dar poate că nici nu prea veți umbla la temperatura frigiderului. E o dotare bună dar nu chiar practică. Acest model impresionează prin eficiență energetică, sertar mare la congelator, Fresh Zone și volumul net total al întregului aparat. Dacă în timp, congelatorul devine neîncăpător, atunci o ladă frigorifică ori un congelator sunt soluția potrivită.

Dacă vi se pare că e prea scumpă ori că nu are multe tehnologii, atunci alegeți una cu volum mult mai mic. O combină mare ocupă și mult spațiu iar înălțimea ei e de peste 2 metrii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje RK6202EX, combină frigorifică cu comenzi mecanice

Volumul total de 352 litri e satisfăcător deoarece congelatorul e de 95 litri iar restule la frigider. Chiar dacă consumul e pare mare – 241 kWh, trebuie raportat la volumul aparatului. Frigiderul acestei combine e dotat cu raft pentru sticle iar rafturile. Are destule compartimente atât la congelator cât și la frigider. Pe zi, congelatorul poate răci cam 4-5 kilograme și nu recomand să introduceți mai mult. Funcțiile de super răcire și super congelare sunt un plus pentru un aparat frigorific și nu trebuie să lipsească.

Pe partea de design are finisaj modern pe inox antiamprentă, mânere verticale, iluminare interioară, termostat reglabil etc. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție Eco, sistem antibacterian, slot in, comenzi mecanice. Nu are multe accesorii, dar are suport pentru sticle care e destul de ușor de observat.

Plusuri: e silențioasă, finisaj antiamprentă, volum generos, fiabilitate ridicată, e la promoție și congelator decent.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Gorenje RK6202EX e un electrocasnic de dimensiuni generoase și chiar dacă nu are No Frost, e alegerea corectă pentru cei care vor să renunțe la vechiul aparat. Pentru cei care nu vor un aparat înalt, din diverse motive, dar vor cam același volum, eu aș recomanda un frigider. Prefer combinele deoarece au congelator mai bine împărțit și astfel se poate sorta totul mai ușor. La frigidere, sunt prezente doar rafturi iar capacitatea de congelare e foarte mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu