≡ Meniu

Gorenje Simplicity BO75SY2W, model foarte eficient și incorporabil

Gorenje Simplicity BO75SY2W e un cuptor incorporabil unic prin aspect și funcționalitate. E printre puținele cuptoare care vine pe alb, iar acest lucru e unul bun dacă vreți să vă amenajați o bucătărie mai specială. Iar, dacă vă interesează un model de plită care să se potrivească cu acest cuptor atunci vă recomand tot un model alb de aici ori EHI6540FWP de la Electrolux.

Modelul BO75SY2W e unul nu prea scump deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e multifuncțional și are clasa A de eficiență energetică. Cred că poți vedea din imaginea de alături că e un model foarte simplu, iar din această cauză i se zice Simplicity. Nu deranjează deloc vizual și poți vedea că are un buton mare pozițional central (controlul e unul de tip touch așa încât să putem folosi aparatul foarte ușor).

Gorenje Simplicity BO75SY2W, model foarte eficient și incorporabil

Există mai multe motive pentru care cineva ar alege un cuptor electric, iar printre acestea se numără faptul că e mai sigur, că face mâncarea mai sănătoasă (nu are loc ardere de gaze) și că realizează o coacere uniformă.
Modelul face parte dintr-o generație nouă, iar capacitatea e una mare de 65 de litri. Acest ultim lucru îți garantează faptul că poți prepara câtă mâncare dorești.
Cred că unele persoane sunt interesate din ce e făcut aparatul, iar răspunsul meu ar fi că din sticlă și inox.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, că are un cost de achiziție mic, că are multe funcții, consumul mic de curent (are clasa A++ de eficiență energetică) și că vine de la un brand de top.
Contra nu există motive. Adevărul e că nu ar fi fost rău ca aparatul acesta să vină la pachet promo cu o plită de aceeași culoare.

Deci, dacă te interesează un model de cuptor incorporabil care să arate bine și să te ajute să gătești eficient ceea ce dorești atunci îți recomand modelul acesta. Venind cu ventilator îți dai seama că procesul de coacere va fi unul uniform. De aceea în ziua de azi toate patiseriile preferă cuptoare electrice… evident că profesionale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu