≡ Meniu

Gorenje Simplicity D76SY2B, uscător de rufe pe negru

Gorenje Simplicity D76SY2B are un design tipic seriei și e genul de aparat care-l recomand unde e la vedere. Spun asta pentru că nu văd de ce ați da mulți bani pe un uscător, ca apoi să-l puneți într-o debara. Poate fi pus peste mașina de spălat pentru a economisi spațiu, iar mașina trebuie să aibă cam același design/culoare. Nu se adresează oricui deoarece nu are un preț foarte atractiv, însă consumul redus de energie vă ajută să economisiți bani. Tehnologiile incluse sunt următoarele: programator electronic Sensoriq cu senzor de umiditate, afișaj LCD Dot Matrix, sistem Antișifonare, ionizator, Circuit Dublu De Aer Twinair, cuvă iluminată și răcire rufe.

Designul e plăcut și nu orice uscător e pe negru, majoritatea sunt pe alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje Simplicity D76SY2B, uscător de rufe pe negru

Panoul de control oferă un număr mare de programe și funcții. Nu are un număr prea mare de programe de uscare, dar sunt cele mai des utilizate: sintetice, lână, bumbac, ușor de călcat și XL. Funcțiile îmbunătățesc rezultatele iar altele chiar vă pot fi de folos: detectare automată a cantității (se reglează consumul), anti-șifonare, auto-curățare, semnalizare acustică finalizare program, blocare butoane și oprire+adăugare. O mare parte dintre aceste funcții le regăsiți și la alte uscătoare, însă nu și la cele ieftine.

Dimensiunile sale sunt similare cu cele ale unei mașini de spălat – lățime și adâncime de 60 cm. Consumul de energie într-un program standard e de 1.63 kWh care e destul de redus, motiv pentru care are clasa de eficiență energetică A++. Nu e cel mai silențios aparat, dar nici nu putea fi că doar se ocupă de uscarea rufelor și performanțele sunt ridicate.

Plusuri: are un design modern, funcțiile sale, tehnologii avansate, consum redus de energie, uscă o cantitate mare și o face foarte bine.
Minusuri: nu are multe programe.

Gorenje D76SY2B face parte dintr-o serie interesantă – Simplicity, și care oferă diverse aparate electrocasnice. Pentru a vă face o idee am pus clipul de mai jos și mi se pare normal să coste ceva mai mult decât restul (are și dotări mult peste alte uscătoare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu