≡ Meniu

Gorenje Simplicity Light G6SY2W, plită incorporabil cu arzător Wok

Gorenje Simplicity Light G6SY2W e alegerea corectă pentru cei care vor un model cu design mai diferit și pe o culoare albă. Majoritatea plitelor sunt pe inox, iar aceasta chiar e o alternativă la un aragaz (dacă alegeți și un cuptor incorporabil alb). Un pachet cuptor cu plită costă ceva mai mult decât un aragaz dar e foarte important și ce tip de alimentare oferă. Nu recomand cuptoarele pe gaz dar nici nu văd de ce ați opta pentru ele (oricum, nu prea se mai fabrică). E un model mai îngust deoarece are panoul de control așezat frontal.

Alternativele sunt plitele care au un altfel de design și care au prețuri la fel de atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje Simplicity Light G6SY2W, plită incorporabil cu arzător Wok

Plita aceasta e una pe gaz și e evident din faptul că are grătar. Acel grătar e realizat din fontă dar și din oțel era bun. Plitele electrice au suprafață netedă și control electronic. La cele pe gaz, controlul e mecanic adică are butoane push-up. Funcția de aprindere a arzătoarelor nu e la fel la toate, dar ar trebui să fie la o singură mână. Arzătoarele sunt patru iar puterea lor e în funcție de dimensiunea lor. Cel Wok e de 3.5kW dar aceasta e ajustabilă în funcție de cum alegeți la butonul de aprindere.

Are siguranță și care întrerupe alimentarea la stingerea flăcării (e prezentă la multe aparate similare deoarece e standard). La cele electrice nu mai e nevoie de o butelie cu gaz.

Plusuri: are finisaj pe alb (e destul de rar), grătare din fontă, randament ridicat, ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje Simplicity Light G6SY2W poate fi modelul dorit în special dacă vreți să se asorteze cu restul aparatelor. Cuptorul ar trebui să fie tot pe alb și brandul nu trebuie să fie neapărat același, ci e suficient să fie o alegere bună. Puteți alege chiar și o hotă albă dacă vreți să luați aparate pentru întreaga bucătărie, există variante telescopice și modele de tip șemineu (care se pun pe perete).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu