≡ Meniu

Gorenje Simplicity Light IT612SY2W, plită albă cu inducție și control touch

Gorenje Simplicity Light IT612SY2W e alegerea corectă pentru cei ce vor ceva modern și de culoare albă. Spre deosebire de plitele electrice simple, cele cu inducție gătesc mai bine. Cu alte cuvinte, timpul de fierbere e redus și un dezavantaj ar fi că nu puteți folosi orice oale sau tigăi, trebuie folosite doar cele recomandate. Oricum, veți observa ușor diferența când gătiți. Cuptorul trebuie să fie pe negru sau alb, pe inox nu prea se potrivește.

Alternativele sunt plitele pe gaz sau cele fără inducție, depinde de tipul de alimentare dorit și de buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje Simplicity Light IT612SY2W, plită albă cu inducție și control touch

Alimentarea e  electrică și e evidentă din designul său. Are 4 arzătoare iar puterea fiecăruia depinde de cât de mare e arzătorul. Butoanele sunt așezate frontal și pot fi utilizate cu ușurință deoarece sunt senzitive iar lângă ele se află pictograme. Treapta de putere poate fi aleasă ușor iar aceasta poate influența consumul de energie. Are două arzătoare mari, poate și de aceea e mai scumpă decât altele, dar nu cu mult.

Are timer, semnal sonor, protecție butoane, blocare pentru curățare, deconectare automată. indicator căldură reziduală, temporizator, AllBoost și Power Boost. Acestea sunt funcțiile sale și se poate observa ușor că are și câteva funcții speciale. La plitele pe caz nu ați fi avut aceste funcții ci doar aprindere la o mână și siguranță la arzătoare (dacă se stinge flacăra).

Pe partea de design are sticlă albă lucioasă, arzătoare sunt bine evidențiate și panoul de control e cu butoane touch. La instalare, trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei (cât trebuie să decupați din blat). Instalarea plitei e mult mai simplă decât cea a cuptorului.

Plusuri: are un design elegant pe alb, control electronic cu butoane touch, fiabilitate și multe funcții.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje Simplicity Light IT612SY2W nu poate fi comparată cu orice plită deoarece majoritatea sunt pe alb. Suprafața e albă lucioasă și e ideală culoarea pentru camere mai luminoase. E bine ca și restul aparatelor să fie pe alb deoarece s-ar asorta. Nu trebuie ca toate aparatele din bucătărie să fie pe aceeași culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu