≡ Meniu

Gorenje Simplicity Night IT612SY2B, plită cu control touch

Gorenje Simplicity Night IT612SY2B e o plită scoasă pe piață în anul 2015 și vine în stilul Simplicity. Acest stil (căruia producătorul îi spune tendință) presupune o comandare simplă (cu cât mai puține butoane), design bine gândit, funcționare eficientă și nu în ultimul rând un preț accesibil.
Modelul de față e unul electric cu inducție, iar suprafața e una vitroceramică. E o combinație ciudată, dar ce pot să spun despre plita pe inducție e că te va ajuta să faci economie de curent întrucât va încălzi doar vasul care e obligatoriu să fie din material fero-metalic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are o clasă de eficiență energetică bună și comandare prin intermediul unui panou touch. Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil de alături. Iar, dacă te interesează un cuptor care să se potrivească, chiar și din punct de vedere vizual, atunci recomand Gorenje BO75SY2B (e tot în tendință Simplicity).

Gorenje Simplicity Night IT612SY2B, plită cu control touch

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu 4 zone de încălzire care sunt comandate prin intermediul unui panou de comandă poziționat frontal. Sunt modele de plite care au butoanele poziționate lateral, iar acest lucru nu e tocmai pe placul celora mai mici de statură.
Dacă vă interesează ceva funcții mai speciale atunci trebuie menționat că acest model vine cu așa ceva, mai exact cu funcția power-boost, precum și cu allboost.

Pro ar fi că nu costă prea mult, că nu ne mai stresăm cu gazul și că e mai ușor de folosit decât un model pe gaz.
Contra achiziției ar fi că nu are wok, dar acesta e un neajuns cu care trebuie să ne mulțumim atunci când suntem interesați de o plită electric.

Concluzia mea legată de acest model e că e numai bun pentru tine în cazul în care te interesează să-ți faci o bucătărie ca în filme și nu numai. Gândește-te că un astfel de aparat e mult mai eficient decât un aragaz sau ceva de genul… de aici și costul ceva mai mare, dar îți vei recupera banii pe parcursul utilizării prin timp câștigat și economie de curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu