≡ Meniu

Gorenje W6222/S, model clasa A++ cu 6kg

Gorenje W6222/S e o mașină de spălat clasa A++ care poate spăla până în 6 kilograme de rufe. Este un model premium care vine cu diferite facilități utile cum ar fi Use Logic. Această facilitate e una care presupune că se economisesc resurse deoarece aparatul are senzori care verifică diferiți parametrii și în funcție de aceștia reglează consumul de apă etc. E oarecum echivalent Fuzz Logic.
Mașina e una care se adresează celora cu un buget mic, dar vor să spele eficient rufe pentru undeva la 4 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Chiar dacă e o mașină foarte ieftină, aceasta e una care vine cu multe facilități utile și cu multe programe. Un program util e cel de 17 minute și te va ajuta să speli cu un consum mic de resurse o cantitate nu prea mare de rufe care nu sunt așa de murdare.

Gorenje W6222/S, model clasa A++ cu 6kg

Pe partea de specificații acest model se laudă cu consumul foarte mic de curent, cu faptul că are o capacitate medie de încărcare, programele multe și că e realizat din materiale de calitate.
Are 18 programe și după cum am zis mai sus, probabil cel mai util e cel rapid de 17 minute (la alte modele e de 15 min).
Evident că vine cu detecție automată a cantității, lucru care te va ajuta să economisești multă apă și curent.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand bun (e unul european care se laudă că face doar aparatură premium).
Contra achiziției ar fi că nu are Eco Bubble, dar are program eco de 30 de grade.

Deci, în cazul în care ai o familie nu prea mare și vrei să faci economii atunci când speli atunci mașina aceasta ar fi ok. Când îți cumperi un electrocasnic precum acesta e o idee bună să te uiți dacă are o clasă de eficiență energetică bună și Fuzzy Logic (ori ceva similar) deoarece aceste lucruri îți arată că nu-ți va umfla facturile la final de lună, ci îți va economisi din bani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu