≡ Meniu

Gorenje W6402/S, model clasa A+ pe alb

Gorenje W6402/S e o mașină de spălat rufe adresată celora care vor un model economic și care să nu coste prea mult. Având clasa A++ de eficiență energetică are un consum de 0,6 kWh într-un program standard, acest consum fiind unul foarte redus în comparație cu cel de la clasa A+.
Modelul W6402/S e unul din generația nouă, fiind slim și cu program rapid. Faptul că e slim e un lucru bun întrucât în acest fel vei avea nevoie de mai puțin spațiu pentru a depozita aparatul.

Costul nu e unul mare deoarece aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Din prețul aparatului se poate vedea că aparatul e unul adresat celora cu un buget mediu care vor ceva de calitate.

Gorenje W6402/S, model clasa A+ pe alb

Pe partea de caracteristici se laudă cu consumul mic de curent, că are o capacitate de stocare ok, că ocupă puțin loc (fiind slim) și că are sistem de detectare a încărcăturii (Use Logic).
Sistemul Use Logic e unul care funcționează oarecum similar Fuzzy Logic, iar din acestă cauză o să economisiți multă apă atunci când hainele nu sunt așa de murdare.
Numărul de programe e unul mare, printre acestea fiind incluse cel rapid de 17 minute. Un program scurt precum acesta îți e util în cazul în care nu trebuie să speli multe rufe ori când acestea nu sunt așa de murdare.

Pro cumpărarea unui astfel de produs electro ar fi că vine de la un brand european, că are un excelent raport între preț și calitate, că vine cu fiabilitate bună (susținută de garanția de 5 ani) și că e făcut din materiale de calitate (rezistența e una dura-heat, cuva e făcută din carbotech, iar tamburul e din inox). Existența unui număr mare de programe te va ajuta destul de mult deoarece în acest fel poți spăla diferite tipuri de țesături cu programe dedicate.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare.

Deci, acest aparat e unul numai bun pentru cei interesați de o mașină în care să se poată baza și care să nici nu coste prea mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu