≡ Meniu

Gorenje W6423/S, mașină de spălat rufe cu clasa A+++

Mașina de spălat rufe Gorenje W6423/S e una destul de nouă motiv pentru care oferă toate acele caracteristici de mai jos la un preț foarte bun. Mai sunt și alți producători de mașini dar nu-i recomand pe toți deoarece designul nu e prea plăcut și nu oferă la fel de multe.

Alternative sunt destul de multe de la acest brand dacă e să nu luăm în calcul prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje W6423/S, mașină de spălat rufe cu clasa A+++

Din poza de sus se poate observa că are încărcare frontală și cam așa e la mai toate modele. Cele cu încărcare verticală au lățime mai mică, dar adâncimea e mai mare. Deci spațiul ocupat e relativ același doar că trebuie pusă diferit. Intră în categoria Slim deoarece are o adâncime mai mică de 45 cm. Acest model are afișaj LED, centrifugare de 1200 RPM, capacitate de 6 kg și clasa energetică A+++. La centrifugare are doar B deoarece are doar 1200 RPM. O capacitate de stoarcere mare presupune că poate să ofere rezultate mai bune.

Consumul într-un program standard e de 0.55 kWh care e destul de mic. Programele sale de spălare sunt 23 la număr, iar o parte dintre ele sunt următoarele: prespălare, clătire, rapid, înmuiere, bumbac, consum redus energie, clătire intensivă etc.

Pe partea de funcții și siguranță are următoarele: detectare automată cantitate rufe, sistem duș, selector centrifugare, reglare consum, detectare spumă, funcție reset, programare întârziată, Use Logic, motor universal și multe altele. Cu alte cuvinte, panoul de control e destul de mare și conține o mulțime de opțiuni, iar o recomandare ar fi să citiți manualul de instalare. Acest brand e unul foarte cunoscut dar și experimentat, motiv pentru care are și atâtea caracteristici speciale. Dimensiunile sale sunt reduse și oarecum poate fi considerat ca fiind un model îngust.

Plusuri: consum foarte redus de energie, multe tehnologii și funcții speciale, o mulțime de programe de spălare, dimensiuni reduse etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje W6423/S e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva eficient dar și performant. Modelele înguste sunt tot mai performante și capacitatea de spălare crește și ea. E bine să se mențin dimensiunile iar pentru cei care țin neapărat să economisească spațiu, le recoamdn un model cu adâncime de 40 cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu