≡ Meniu

Gorenje W6423S, mașină de spălat cu centrifugare de 1200 RPM

Mașina de spălat rufe Gorenje W6423S e doar una dintre multele variante oferite de acest brand și care v-o recomand. Nu e nevoie de un buget foarte mare pentru a face o alegere inteligentă. Acest brand oferă de mulți ani soluții competitive și fiabile pentru doritori. Designul e destul de plăcut și se poate observa că are o ușă destul de mare pentru a încărca mașina.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează prea mult eficiența energetică ori dimensiunile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje W6423S, mașină de spălat cu centrifugare de 1200 RPM

Încărcarea acestui model se poate face frontal și e evident după cum arată. Cele cu încărcare superioară au o lățime mică și panoul de control e în partea de sus. Caracteristicile tehnice principale ale acestui model sunt: centrifugare de 1200 RPM, capacitate de spălare de 6 kg, clasă de eficiență energetică A+++. Are o clasă atât de bună deoarece consumul într-un program standard e de numai 0.55 kWh.

Programele de spălare sunt numeroase și destul de diversificate: extra-clătire, prespălare, bumbac, lână, sintetice, spălare manuală, sport și altele. Cred că are cele mai utile programe, dar și câteva programe speciale care vă vor fi de folos în viața de zi cu zi.

Ca și funcții speciale are: detectare automată a cantității, diagnostic service SensoCare, nivel ridicat de apă, oprire pompă, setarea temperaturii, TotalWeight, Use Logic (detectare încărcătură), selector centrifugare și multe altele. Nu e chiar un model Slim deoarece are o adâncime de 44 cm și modelele îngustă pot avea o adâncime chiar de 35-43 cm. Totuși, eu nu recomand modelele prea compacte deoarece nu sunt la fel de silențioase și nu spăla la fel de bine.

Plusuri: preț atractiv, design compact, consum mic de resurse, ușor de folosit, fiabilitate ridicată și altele.
Minusuri: nu sunt.

Gorenje W6423S e un aparat electrocasnic foarte util în special că poate spăla destul de mult, însă unele programe reduc performanțele (centrifugare mai mică, capacitate de spălare mică și consum mai mic). E valabil pentru mai toate mașinile, doar la cele foarte scumpe veți observa că spală până la 10-12 kg, dar nu cred că e cazul pentru voi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu