≡ Meniu

Gorenje W6503/S, mașină cu 6kg și 1000 rotații

Pentru cei interesați de o mașină de spălat care să aibă clasa A+++ de eficiență energetică și o capacitate de 6 kilograme recomand modelul Gorenje W6503/S. E unul premium cu program rapid, caracteristica Use Logic (ceva similar Fuzzy Logic) și un număr de 23 programe.
E numai bun de poziționat într-o locație înghesuită întrucât are formă slim venind din generația nouă a anului 2015.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care va spăla eficient orice tip de țesătură.

Gorenje W6503/S, mașină cu 6kg și 1000 rotații

Aparatul are 1000 rpm ceea ce corespunde clasei C de centrifugare, dare recuperează pe partea de consum de curent deoarece într-un program standard consumă 0,55 kWh, deci foarte puțin.
Per ansamblu, consumul de resurse e minim întrucât are și Use Logic care te va ajuta să economisești și mai multe resurse întrucât le va adapta în funcție de încărcarea cuvei și alți parametri detectați automat.
Dacă mașinile Samsung au rezistențe Ceramic Heater, acest model are una dura-heat care e similar de durabilă.
Materialele din care e confecționată mașina sunt precum la alte branduri, adică tambur din inox și cuvă din carbotech.

Plusurile unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție redus, că nu consumă multe resurse, că e slim și că vine de la un brand bun. Un alt bun motiv pentru care cineva ar cumpăra o mașină precum aceasta ar fi faptul că vine cu o garanție de 5 ani, lucru care ne spune câte ceva despre fiabilitatea aparatului.
Minusuri ar fi că nu are o capacitate mai mare de stocare și că nu are un panou de control mai modern.

Deci, în cazul în care te interesează un aparat de bună calitate care să poată spăla eficient orice tip de țesătură atunci îți recomand mașina de față. Vine și cu ceva similar Eco Bubble prin care poate spăla cu apă rece.
Dacă aveți reticențe în a achiziționa acest produs întrucât nu știți mai nimic despre brand atunci trebuie să vă zic că e un brand sloven care are tradiție în producerea de astfel de electrocasnice.
Alături poți vedea cum spală acest model de mașină.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu