≡ Meniu

Gorenje W6523IS, model W6523/IS clasa A+++ de tip Slim

Gorenje W6523IS este o mașină de spălat care a fost scoasă pe piață pe la începutul anului 2015 și se evidențiază prin faptul că are un consum de curent foarte mic (0,55 kWh în program standard), ceva similar Fuzzy Logic și o capacitate de stocare de 6 kilograme (nu se putea mai mult deoarece e un model slim, adică subțire).
Modelul acesta W6523/IS se adresează celora în căutarea a ceva de calitate și cu un consum mic de resurse întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică și detectare automată a cantității.

Nu costă mult având un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat de la un brand care se laudă că produce doar aparatură electrocasnică premium. Dacă vrei ceva cu o capacitate mai mare atunci te poți orienta înspre Gorenje W7643L.

Gorenje W6523IS, model W6523/IS clasa A+++ de tip Slim

Modelul W6523IS e unul care vine la pachet cu o capacitate de 6 kilograme, cu consum energetic de 0,55 kWh într-un program normal și cu o centrifugare care se realizează la 1200 rotații. Datorită numărului acesta mare de rotații aparatul are clasa B pe partea de centrifugare.
Pentru a face economie de resurse acest model nu vine doar cu lucrurile menționate mai sus, ci și cu un program rapid de 17 minute. Acest program te va ajuta să speli haine care nu sunt prea murdare într-un timp mai scurt.
Niște caracteristici care vor fi apreciate de mulți vor fi silențiozitatea și că e subțire (slim). Acest ultim lucru e util prin faptul că aparatul nu va ocupa prea mult loc acolo unde o să-l amplasați.
Aparatul e unul realizat din aceleași materiale precum alte modele, adică tambur din inox și cuvă carbotech.
Având un nivel de zgomot de 56 dB la spălare nu pot spune că e un model gălăgios, motiv pentru care producătorul zice că e silent.

Pro achiziția acestui model ar fi că are o fiabilitate ridicată (susținută de cei 5 ani de garanție), că e un model premium, ușurința în utilizare, că are un consum mic de resurse și că poate fi amplasată cu ușurință în spații înguste.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare… mă refer la cea de încărcare.

De final pot spune că acest electrocasnic se adresează celora cu un buget mediu care vor ceva care să arate bine și să le economisească bani pe parcursul utilizării.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu