≡ Meniu

Gorenje W6623/S, model silențios cu Fuzzy Logic și clasa A+++

Gorenje W6623/S este un model de mașină de spălat care se adresează celora care vor un aparat care să consume puțin curent și care să poată spăla bine o cantitate de până la 6 kilograme de rufe. Pe lângă eficiență vine și cu o fiabilitate ridicată deoarece are o garanție de 5 ani.
Nu va ocupa prea mult spațiu deoarece e un model slim, iar dacă te preocupă existența unui program rapid atunci trebuie știut că are așa ceva, mai exact un program rapid de 17 minute.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e dotat cu Use Logic (ceva similar Fuzzy Logic), adică cu o caracteristică foarte utilă pentru cei care vor să economisească timp și resurse întrucât adaptează resursele în funcție de cantitatea de rufe pusă în cuvă.

Gorenje W6623/S, model silențios cu Fuzzy Logic și clasa A+++

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se evidențiază cu capacitatea de 6 kilograme, cu faptul că are clasa A+++ de eficiență energetică și că e făcută din materiale bune (tambur din inox și cuvă carbotech). Dacă cele 6 Kg sunt foarte puține pentru tine atunci îți recomand modelul Gorenje W8624H care are 8Kg și clasa A++++.
Nu aș spune nici că e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot la spălare e de 56 decibeli. Producătorul spune că aparatul e unul silențios, dar are nivel de zgomot similar cu alte modele.
Consumul de curent e foarte important în ziua de azi, iar acest model are 0,55 KWh ceea ce înseamnă că e foarte mic.
Știm că modelele Samsung sunt cunoscute pentru Eco Bubble, iar acesta are ceva similar care permite spălarea cu apă rece.

Pro achiziția acestui aparat ar fi că nu costă prea mult, că e un model premium, că vine cu multe programe (așa încât să poți spăla o varietate de țesături), că are grijă re resurse.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are o cuvă mai încăpătoare.

De final pot spune că acest model ar fi numai bun pentru cei care vor să plătească puțin la curent și să spele rapid orice tip de țesătură.
Nu e necesară extinderea garanției deoarece din start vine cu 60 de luni, motiv pentru care e un aparat de îndelungă folosință cu fiabilitate extremă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu