Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje W6723/S, mașină de spălat cu clasă A-30%

Mașina de spălat rufe Gorenje W6723/S e una destul de compactă și pot spune că face parte din segmentul Slim (îngust). Orice model care are adâncime mai mică de 45 cm, poate fi un model Slim și se poate observa destul de ușor acest aspect pentru că modelul de jos poate spăla cel mult 6 kg de rufe. În general, modelele clasice pot spăla până la 8 kg de rufe doar că au o adâncime de circa 55 cm, ceea ce este normal, și nu vin cu caracteristici speciale.

Poate că pare a fi cam scumpă, doar se vede destul de ușor că e vorba de un mode ceva mai special (panoul de control e îmbunătățit.) Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje W6723/S, mașină de spălat cu clasă A-30%

Chiar și la interior se pare că e mai dotată decât restul modelelor și prețul mi se pare destul de corect. E peste multe alte modele deoarece are următoarele: SensoCare+SpaDrum (tambur cu tehnologie care protejează țesătura), TotalWeightControl (detectează cantitatea de rufe), DuraHeat (încălzitor fiabil), SterilTub, DSS (sistem economisire a detergentului).

Nu putea spăla prea mult deoarece are un design destul de compact și numeroase tehnologii. Totuși, dacă veți spăla o cantitatea mică de rufe, mașina se va adapta cantității pentru a reduce din consumul de resurse. Consumul de energie e mic și ține de programul și opțiunile alese. Stoarcerea e destul de eficientă deoarece are o capacitate de centrifugare maximă de 1200 RPM (nu trebuie să fie foarte mare dacă nu are o încărcătură mare). Doar mașinile cu capacitate de 8-10 kg au nevoie de centrifugare de 1400 RPM, dar anumite țesături trebuie protejate.

Bineînțeles, performanțele mașinii depind de dimensiunile sale și de programul ales. E la fel de lată ca și oricare alt model, deci poate înlocui modelul anterior.

Plusuri: arată destul de bine, rezultate foarte bune, consum mic de resurse, multe programe de spălare etc.
Minusuri: nu sunt cu toate acele dotări.

Gorenje W6723/S e un aparat electrocasnic destul de mare și care poate fi pus în bucătărie sub blat sau în baie, depinde de spațiul disponibil dar și de preferințe. Indiferent unde-l veți pune, trebuie ferită de umiditate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu