≡ Meniu

Gorenje W6843T/S, mașină pe alb clasa A+++

Gorenje W6843T/S e o mașină de spălat rufe care intră în categoria premium deoarece are clasa de eficiență energetică A+++, capacitate de încărcare mare și Use Logic (ceva similar Fuzzy Logic).
Vine dintr-o generație nouă și de aceea are un consum de curent așa de redus. Un alt lucru cu care vine e designul slim care te va ajuta să o poți amplasa acolo unde dorești.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă bine când vine vorba despre spălarea oricărui tip de țesătură. Această capabilitate e dată de cele 31 de programe, printre care se numără cel rapid de 17 minute.

Gorenje W6843T/S, mașină pe alb clasa A+++

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu capacitatea de încărcare de 6 kilograme, cu cele 1400 rotații pe minut și cu consumul mic de resurse. Având clasa A+++ de eficiență energetică acest model e unul care consumă undeva la 0,55kWh într-un program standard. Iar, legat de restul resurselor (apă și detergent) nici acesta nu vor fi consumate în cantitate mare deoarece are detectare automată a cantității rufelor.
E un aparat cu un nivel de zgomot normal deoarece are 55 decibeli la spălare, iar la centrifugare are 70dB.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, eficiența energetică și materialele de calitate din care e făcută. Probabil că multă lume va aprecia acest model și pentru faptul că e slim, lucru avantajos deoarece spațiul ocupat va fi mai mic.
Contra achiziției ar fi că nu are un preț inferior. Cu timpul, astfel de mașini vor fi tot mai ieftine, însă asta se va întâmpla peste vreo 2-3 ani.

Concluzia mea legată de acest aparat e că-și merită banii întrucât pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii. Consumul de curent e pe jumătate cât e la casa A+ și cu asta cred că am spus tot. Nu trebuie să aveți reticențe în privința brandului ori produsului deoarece brandul e unul european, mai exact localizat în Slovenia.
Am postat un clip cu un model similar pentru a vedea cum se prezintă vizual.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu