≡ Meniu

Gorenje W7223, model premium la preț mic

Gorenje W7223 e o mașină de spălat din generația nouă care se laudă cu cu un consum mic de curent mulțumită clasei A+++ de eficiență energetică și cu o capacitate mare de încărcare. Nu e slim, dar e un model silențios cu un nivel de zgomot de 59 db la spălare. Dacă e să analizez nivelul de zgomot de la acest model cu cel al altora atunci nu aș putea spune că e o foarte mare diferență.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un electrocasnic premium care are un consum de curent minim. Probabil că aveți reticențe în a achiziționa acest produs deoarece nu cunoașteți brandul și de aceea trebuie să vă zic că e un brand european care se laudă că face doar electrocasnice premium.

Gorenje W7223, model premium la preț mic

Specificații care te-ar interesa la modelul acesta ar fi că are o capacitate mare de încărcare de 7kg, un consum mic de curent și ceva similar Fuzzy Logic (adică Use Logic, care-i ceva oarecum similar).
Chiar dacă are o capacitate mare de încărcare, consumul de resurse va rămâne mic, iar zgomotul la spălare e unul mic întrucât are tehnologie incorporată care reduce nivelul de zgomot. Acest aparat se laudă cu un nivel de zgomot de 59 decibeli la spălare, iar la centrifugare are 74 decibeli.

Avantajele cumpărării unui aparat ca acesta ar fi viteza de centrifugare bună (clasa B deoarece are 1200 rpm), că nu are un consum de curent mare și că vine cu funcții menite să-ți ușureze utilizarea sa zilnică.
Contra achiziționării ar fi că nu are mai multe rotații pe partea de centrifugare.

Deci, dacă te interesează o mașină de spălat pentru spălarea unei cantități mari de haine atunci un astfel de Gorenje ar fi perfect.
Economisirea de resurse nu se va face numai mulțumită faptului că are clasă de eficiență energetică bună, ci și datorită faptului că are Use Logic, program rapid, posibilitatea de a spăla cu apă rece și program de 30 grade. Toate aceste facilități te vor ajuta să faci economii impresionante de resurse care se traduc în bani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu