≡ Meniu

Gorenje W7443LA, mașină clasa A+++ pe argintiu

În cazul în care ești în căutarea unei mașini foarte economice atunci eu îți recomand modelul Gorenje W7443LA. Face economie de resurse deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică, iar pentru un consum redus de apă are Fuzzy Logic. În cazul în care nu aveți prea multe rufe de spălat ori nu sunt așa de murdare atunci puteți opta pentru programul rapid care în cazul acestui model e de 17 minute.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Chiar dacă acest cost pare mare, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii și veți ieși în câștig spre deosebire de modele care au clasa A+ pe partea de consum de curent.

Gorenje W7443LA, mașină clasa A+++ pe argintiu

Pe partea de caracteristici acest model acest model se evidențiază prin faptul că are o încărcare de 7 kilograme, consum redus de curent (0,67 kWh în program standard) și 23 de programe.
Pentru a curăța hainele corespunzător are și 1400 rotații pe partea de centrifugare. Astfel, veți avea haine mai stoarse decât ar fi fost la 1200 rpm.
Materialele din care e făcut aparatul sunt de calitate deoarece aparatul vine cu cuvă din carbotech și tambur din inox. Aceste materiale sunt întâlnite și la alte modele de mașini de spălat.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, raportul bun dintre calitate și preț, că vine de la un brand european, garanția de 5 ani (poate că la alte magazine va costa mai puțin, dar la acesta are o garanție de 60 luni) și volumul mare. Un alt lucru interesant e că mașina e catalogată ca fiind una silențioasă (are 56 decibeli la spălare).
Contra ar fi că nu are Eco Bubble, dar are lucruri care compensează acest neajuns, adică program Eco de 30 grade și multe altele.

Deci, în cazul în care te interesează un model care să arate bine și să nu coste prea mult îți recomand acest aparat electrocasnic. Pe parcursul utilizării vei recupera mulți bani grație consumului redus de curent, dar și faptului că-și adaptează resursele în funcție de cât de încărcată e cuva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu