≡ Meniu

Gorenje W7443LR, mașină de spălat rufe roșie

Gorenje W7443LR e un model destul de interesant care deoarece vine pe o culoare destul de rară – roșu. E un model care poate fi un ajutor acasă și care vă ajută să economisiți resurse deoarece e eficient. Un aparat nou e net superior unul mia vechi și prețul e justificat de cele mai multe ori. Poate că e cam mare la acesta, însă alternative pe roșu sunt aproape inexistente.

Alternative sunt modelele Slim, în cazul în care vreți ca acel aparat să ocupe puțin spațiu iar dacă nu vă interesează culoarea aparatului, s-ar putea să găsiți o mașină ceva mai bună în același preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje W7443LR, mașină de spălat rufe roșie

Încărcarea sa e una de tip frontală și se poate observa din poza de sus. Există mașini care arată destul de similar, însă sunt pe alte culori ori sunt mai slabe (adică și mai ieftine). E dotată cu un afișaj LED pe care se pot vedea unele setări care le-ați ales. Ca și specificații tehnice are centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare 7 kg și clasa A-30% (adică e semnificativ mai mică decât cea clasică). Consumul energetic într-un program standard e undeva la 0.67 kWh.

Prezintă un număr ridicat de programe (23): lână, sintetice, spălare manuală, sport, bumbac, eco etc, dar are și programe speciale multe (SterilTub, BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash și MyFavorite). Panoul de control oferă posibilitatea alegerii temperaturii, a temperaturii, siguranță împotrivă copiilor, protecție inundații, semnalizare acustică la finalizare program, dar există și alte tipuri de dotări (Use Logic, sistem de control al stabilității, Aqua Stop Parțial etc).

Ca și caracteristici speciale are: sistem ECO, motor universal, control al nivelului apei, Carbotech, conectare la apă rece și dozator detergent cu 3 compartimente. Dimensiunile sale sunt destul de generoase: 85 cm, 60 cm lățime și 60 cm adâncime. Nivelul de zgomot e redus în timpul spălării – 58 dB, iar în timpul centrifugării e mai mare.

Plusuri: oferă rezultate foarte bune, consum redus, design plăcut, multe programe de spălat, panou de control interesant și UseLogic.
Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Gorenje W7443LR e o variantă dar există altele și pe alte culori, în cazul în care vă interesează designul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu