≡ Meniu

Gorenje W7523, mașină clasa A-30%

Gorenje W7523 este o mașină de spălat rufe care suportă 7 kilograme și are clasa A de eficiență energetică. Trebuie să spun de la început că nu vine cu Fuzzy Logic, dar are ceva similar numit UseLogic. Acest sistem e unul care presupune că aparatul are niște senzori care monitorizează starea spălării și în funcție de asta adaptează consumul de resurse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și funcționează excelent în price condiții… sau mai bine spus spală bine orice tip de haine.
Alături am pus și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată. Din această poză se poate observa că aparatul e unul foarte ușor de utilizat întrucât are un panou de comandă simplist.

Gorenje W7523, mașină clasa A-30%

E un aparat care se încarcă frontal și se adresează familiilor mari dar și celor mici deoarece are o cuvă mare de 7 kilograme. Centrifugarea e una ok deoarece aparatul are 1200 rotații, iar zgomotul la această operație e unul mic de 74 decibeli.
Nu trebuie să ne facem griji cu referire la consumul de curent deoarece clasa de eficiență energetică e A (-30%), iar dacă nu a multe haine de spălat ori nu sunt prea murdare atunci te poți folosi de programul rapid de 17 minute.
Numărul de programe e de 23, iar asta ne spune că aparatul poate spăla diverse tipuri de țesături.
Aparatul e realizat din materiale de calitate. De exemplu, cuva-i din carbotech, iar tamburul e realizat din inox.

Avantajele achiziționării unui aparat precum acesta ar fi nivelul de zgomot nu prea mare (la spălare are 59 decibeli), că are o capacitate mare și că vine cu un sistem automat de reglare a consumului (acel Use Logic).
Din păcate nu e un aparat perfect deoarece nu are o clasă de eficiență energetică A++ ori A+++, dar e bine și A.

De final pot spune despre acest aparat că e unul foarte bun. E realizat de o companie slovenă de electrocasnice care e cea mai mare în Slovenia.
Are și program de spălare Eco deoarece poate spăla program de spălare la 30 grade. Acest program fiind oarecum echivalentul Eco Bubble, oarecum.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • dragomir

    in manual nu gasesc timpii de executie la programe.
    am nevoie de un tabel

Lasă un comentariu