≡ Meniu

Gorenje W7524NI, model A+++ cu motor inverter

Pentru cei interesați de un aparat pentru spălat rufe care să fie economic și ușor de utilizat recomand modelul Gorenje W7524NI. Este unul clasa A+++ cu o capacitate de 7 kilograme și cu ceva similar Fuzzy Logic numit Use Logic (se ocupă cu detectarea automată a cantității).
Aparatul acesta e recomandarea mea pentru cei care spală mult deoarece au o familie mare ori copii mici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar cu acest aparat chiar dacă inițial dați mai mult pe el, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii prin facturi mai mici la curent și apă.

Gorenje W7524NI, model A+++ cu motor inverter

Pot spune că acest model e unul din generația nouă a anului 2015 și se evidențiază prin faptul că e silențioasă (are 52 decibeli la spălare), că are program scurt de 17 minute și motor inverter. Evident că mai sunt și facilitățile Use Logic și consumul redus de curent.
Clasa A+++ de eficiență energetică se traduce prin faptul că are un consum de 0,65 kWh, deci foarte mic. Iar, pe partea de centrifugare are clasa B mulțumită celora 1200 rotații.
Are 23 programe (poate spăla o multitudine de țesături), iar un plus e programul rapid de 17 minute.
Materialele din care e făcut aparatul sunt carbotech și inox. Carbotech fiind un fel de plastic.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că te ajută să ai facturi mici la curent, că nu costă mult, că vine cu foarte multe programe, că arată bine și că nu face multă gălăgie. Un alt lucru e fiabilitate crescută susținută de faptul are o garanție de 5 ani.
Contra achiziției ar fi că nu are mai multe rotații la partea de centrifugare (1400 rpm ar fi fost pe placul meu).

Deci, dacă vrei un aparat de spălat haine care să aibă integrate o multitudine de facilități atunci acesta ar fi foarte bun pentru tine.
Pentru persoanele în căutarea unui aparat mai sofisticat cu programare întârziată pot spune că acest model e unul care are așa ceva. Acest program te poate ajuta să speli în perioade ale zilei când curentul e mai ieftin ori când nu deranjezi pe nimeni.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu