≡ Meniu

Gorenje W7623L, mașină cu 7 kilograme

Dacă te interesează o mașină de spălat care să aibă o capacitate de încărcare medie și o clasă de eficiență energetică A+++ atunci îți recomand Gorenje W7623L. E un model de mașină tip premium deoarece vine cu ceva gen Fuzzy Logic, iar legat de nivelul de zgomot trebuie spus că e unul foarte mic.
Mașina de față poate fi utilizată cu succes acasă cât și în scopuri comerciale, adică la un local ori pensiune.

Nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri indiferent de cât de multe ori puține rufe ar trebui spălate. Dacă spălați puțin rufe atunci poate că ar fi bine să vă folosiți de programul rapid de 17 minute, dar asta numai dacă aceste rufe nici nu sunt așa de murdare.

Gorenje W7623L, mașină cu 7 kilograme

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu o capacitate mare de încărcare, cu faptul că are un panou de comandă modern și eficiența energetică maximă.
Pe piață nu vom găsi prea multe modele cu clasa A+++ de eficiență energetică, această clasă ajutându-te la a beneficia de un consum de curent foarte mic (0,67 kWh în programul standard), lucru care s-ar traduce în facturi la curent foarte mici.
Vine cu ceva de genul Fuzzy Logic care la Gorenje poartă numele de Use Logic. Această caracteristică e una care are legătură cu detectarea automată a cantității.

Lucruri pozitive la modelul acesta ar fi că nu costă mult, că te va ajuta să plătești mai puțin la curent (față de un model clasa A+ ori A++ acesta consumă curent pe jumătate).
Lucruri negative ar fi că nu are o capacitate de încărcare mai mare și mai multe rotații.

În final pot spune că acest model e unul foarte bun din toate punctele de vedere. Nici nu ai nevoie de mai mult pentru a spăla rufe bine.
E un electrocasnic silențios, lucru care poate fi observat și din clipul de alături. Mai exact, din preview se poate vedea că are și caracteristica Super Silent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu