≡ Meniu

Gorenje W8503, mașină 8kg, clasa A+++

Gorenje W8503 e un model de ultimă generație care vine cu o capacitate suficient de mare pentru a satisface nevoile în materie e spălare a unei familii numeroase. Are o capacitate de 8kg, iar clasa de eficiență energetică e A+++.
Chiar, dacă din prima nu pare, acest model e unul premium. Lucrul acesta e dovedit de clasa A+++ de eficiență și de existența Fuzzy Logic (la Gorenje poartă numele de Use Logic). În cazul în care nu știți ce presupune acest ultim lucru trebuie să vă spun că modelul acesta are senzori care detectează cantitatea de rufe și în funcție de aceasta adaptează resursele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri ori cât de mult ar avea de spălat. Din imaginea de alături poți vedea că e dotat cu un ecran LCD destul de mare pe care sunt afișate diferite informații care te-ar putea interesa.

Gorenje W8503, mașină 8kg, clasa A+++

Caracteristici de care ai fi interesat ar fi capacitatea de 8kg, că are 1000 rotații și că are un consum de curent foarte mic de 0,75 kWh într-un program standard.
Vine cu multiple programe, inclusiv cu program scurt de 17 minute. Acest program se adresează în principal celora care vor să spele o cantitate mică de rufe.
În cazul în care vă interesează materialele din care e făcut aparatul atunci trebuie să vă spun că e vorba despre aceleași ca la alte modele, adică inox și carbotech.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, capacitatea mare, eficiența și că are multe programe. Un alt lucru bun e faptul că aparatul nu e unul zgomots având un nivel de zgomot de 59 decibeli la spălare, iar la centrifugare e ceva mai mare, dar nu cu mult.
Contra nu ar fi ceva.

De final pot spune că un astfel de aparat electrocasnic e bun atât într-o familie cu 2-3 persoane cât și la o pensiune. Va avea grijă de banii dvs întrucât consumă puțin curent și apă. Evident că vine și cu posibilitatea de a spăla cu apă rece… ceva orarecum similar Eco Bubble.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu