≡ Meniu

Gorenje W8544NI, mașină de spălat rufe de 8 kg

Gorenje W8544NI e o mașină de spălat cu performanțe destul de mari și deci dimensiunile sale nu pot fi redus. Mai precis, o mașină cu capacitate de 8 kilograme nu poate fi una Slim, adică cu o adâncime de 40-45 cm. E important ca aparatul să nu ocupe mult spațiu, dar și mai important e cât consumă. Clasa de eficiență energetică e A++++, deci nici nu știu dacă mai există una similară. Designul e unul foarte elegant și îmi place opțiunea asta – negru cu alb.

Alternativele sunt următoarele: modelele înguste, cu încărcare verticală ori de la un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje W8544NI, mașină de spălat rufe de 8 kg

E un model cu încărcare frontală și e evident din poza de jos, iar panoul de control e oarecum standard. Poate fi observat un ecran LCD generos pe care se pot vedea diverse informații. Selectarea programului se face destul de ușor, cu ajutorul butonului din mijloc. Poate că nu e cea mai mare mașină de spălat dar și așa nu văd cum ați putea aduna mai mult de 8 kg de rufe. Se adresează familiilor mai numeroase.

Are 23 de programe dar voi menționa doar o parte din ele: extra-clătire, prespălare, înmuiere, eco, rapid etc. Poate fi aleasă fără probleme temperatura chiar dacă ați ales și un anumit program. Are centrifugare de 1400 RPM, clasă energetică foarte bună și capacitate de spălare mare – 8kg (maximă). Într-un program obișnuit consumul e undeva la 0.77 kWh.

Pe partea de funcții are: detectare automată a cantității, selectare centrifugare, filtru auto-curățare, detectare spumă, protecție inundații etc. Sunt destul de multe și tehnologiile: Use Logic, FiberTech, Motor PowerDrive, control al nivelului apei, sistem de control al stabilității și altele. După cum vedeți nu am făcut o listă cu toate acele caracteristici speciale deoarece sunt multe. Voi trebuie să știți că acest molde e ceva mai special decât restul.

Plusuri: poate spăla destul de mult, arată bine, multe tehnologii și programe de spălat.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Gorenje W8544NI costă ceva mai mult decât restul mașinilor iar pentru ea e nevoie de un buget mare, de aceea o puteți lua în rate. Sursele de finanțare sunt limitate iar pentru cei care vor o investiție, aceasta e cea ideală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu