≡ Meniu

Gorenje W85F44P/I, mașină de spălat rufe de 8kg cu A-40%

Mașina de spălat Gorenje W85F44P/I e una dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, dar să nu uităm că poate spăla foarte mult. Poate că acel consum de energie oferit de producător poate părea cam mare însă trebuie raportat la capacitatea de spălare care e cu 50% maxim are decât a modelelor clasice. Recomand un model de la acest brand deoarece e unul foarte experimentat și cam toate modelele consumă puțin. Veți economisi bani cu un așa model deoarece nu mai veți spăla de 2 ori ci numai 1 dată, deci mașina de spălat de mai jos poate fi o bună investiție.

Dacă vi se pare prea scumpă atunci puteți lua una cu clasă energetică inferioare și capacitate de spălare de maxim 7 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje W85F44P/I, mașină de spălat rufe de 8kg cu A-40%

Ca și specificații tehnice care următoarele: capacitate de spălare de 9 kg, centrifugare de 1400 RPM, panou cu control electronic, clasa de eficiență energetică A-40%. La centrifugare are doar clasa B, însă nu ar trebui să vă luați după ele deoarece nu sunt chiar așa de importante sau mai bine zis, clasa B e de ajuns. Aceste clase sunt date în funcție de specificațiile tehnice ale mașinii și cea mai importantă e cea energetică.

Consumul de energie e de 0.8 kWh per program de spălare, dar e unul standard iar în alte programe poate fi diferit. Programele de spălare sunt numeroase și nu le voi enumera deoarece multe le știți de la alte modele de la acest brand, nici nu aș putea spune că-i lipsește vreunul.

Pe partea de funcții, mașina are următoarele: detectare automată a cantității, sistem dus, autodiagnosticare, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, semnalizare acustică terminare program. Nu putea fi un model compact deoarece poate spăla foarte mult. Dacă țineți să aveți un model cu diemnsiuni reduse, atunci nu va fi prea performant adică scade capacitatea de spălare.

Plusuri: spală mult și eficient, consum redus de energie, arată bine, multe programe de spălare, fiabilitate.
Minusuri: destul de mare.

Gorenje W85F44P/I e o alegere ceva mai scumpă deoarece oferă toate acele tehnologii, caracteristici tehnice bune și un panou de control ușor de folosit (chiar și cu atâtea funcții/programe).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu