≡ Meniu

Gorenje W8624H, model clasa A+++ și 8kg

Gorenje W8624H e o mașină de spălat rufe care are o eficiență energetică foarte bun și o capacitate numai bună pentru o familie compusă din 4-5 persoane. Te va ajuta să faci economie de curent, dar și de apă deoarece are program rapid de 17 minute precum și alte funcții care te vor ajuta în acest sens.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun de la firma sud-coreană Daewoo.

Gorenje W8624H, model clasa A+++ și 8kg

Caracteristici care te-ar interesa la modelul acesta ar fi numărul mare de programe, nivelul de zgomot scăzut (la centrifugare e de 69 decibeli) și clasele de eficiență bune.
Având capacitatea de încărcare de 8 kilograme o să te ajute să speli de mai puține ori pe zi întrucât în 8kg intră foarte multe haine. Astfel, mașina o să fie apreciată de cei care au o familie mai mare.
Numărul de programe e însemnat, fiind programe diverse pentru orice țesătură. Are și un program rapid de 17 minute care te va ajuta să speli o cantitate redusă de haine cu un consum redus de resurse.
Nu are Eco Bubble, dar poate spăla la 30 grade deoarece detergenții sunt tot mai eficienți, iar programele moderne. Oricum, cred că e mai bine să rămâneți pe 40 grade deoarece la termperaturi de peste 37 sunt distruși viruși și alte organisme dăunătoare.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brad ok (asta ne spune că aparatul are și o fiabilitate bună), consumul mic de resurse și materialele de calitate din care e făcut (carbotech și inox).
Contra achiziției acestui aparat ar fi că nu are Fuzzy Logic. Are ceva oarecum similar numit UseLogic care-i o caracteristică despre care putem spune că va ajuta la economisirea de resurse întrucât aparatul are un senzor care monitorizează rufele și alte lucruri, iar în funcție de acestea va adapta apa și altele.

Deci, dacă te interesează ceva de calitate atunci acest electrocasnic ar fi recomandarea mea. Materialele din care e realizat sunt întâlnite și pe alte mașini de spălat, iar legat de utilizare trebuie știut că e foarte ușor de utilizat deoarece panoul de comandă e unul tipic brandului de care e realizat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu