Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje W9564P/I, mașină cu capacitate de spălare de 9kg

Mașina de spălat rufe Gorenje W9564P/I e una dintre variantele mai performante modele ale acestui brand. Designul e destul de simplu și elegant în același timp. Sunt destul de multe mașini de la acest brand care arată cam ca și aceasta, bineînțeles, mă refer la cele dintr-o generație mai nouă. E foarte important ca mașina să aibă o ușă mare, în special că poate spăla mult (poate vreți să introduceți o pătură, de exemplu).

Alternativele sunt destul de multe deoarece acesta e un model destul de performant și nu poate fi prea accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gorenje W9564P/I, mașină cu capacitate de spălare de 9kg

Mașina poate fi încărcată frontal și e evident din poza de sus. Cele cu încărcare superioară au un panou de control diferit și nu dispune de prea multe funcții ori de un ecran digital mare. La acesta e vorba de un ecran cu LED-uri și nu de un LCD. Avantajul oferit de acesta e că unele setări devin mai vizibile fiind cu fundal negru și parcă îi dă un plus de eleganță.

Restul caracteristicilor tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1600 RPM, încărcare de 9 kg, clasă energetică A+++. Clasele de eficiență corespund cu performanțele aparatului, iar pentru că are un consum de numai  0.77 kWh într-un program standard, mașina are cea mai bună clasă energetică de pe piață.

Are un număr destul de mare de programe de spălare și sunt diversificate. Voi face o listă doar cu o parte din programele sale: extra-clătire, bumbac, lână, delicate, sport, mix etc. Veți recunoaște multe dintre programele sale deoarece sunt prezente și pe alte mașini. Pe partea de funcții și tehnologii, mașina prezintă următoarele: detectare automată cantitate de rufe, operare silențioasă, selectare temperatură, selectare centrifugare, autodiagnosticare, sistem siguranță împotriva copiilor, semnalizare acustică finalizare program.

Plusuri: poate spăla destul de mult, programe de spălare diversificate, design plăcut, blocare butoane (dacă aveți copii, e foarte utilă funcția) și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje W9564P/I e un aparat destul de bun și care poate fi cea mai bună alegere dacă nu aveți nevoie de un model cu o culoare mai specială (gri, negru, argintiu, roșu etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu