≡ Meniu

Gorenje W9865E, mașină 9 kilograme

Gorenje W9865E e o mașină de spălat care vine cu o capacitate de 9 kilograme, consum de curent foarte mic (are clasa A-50%), 1600 rotații și multe funcții utile.
Aparatul e unul premium adresat celora interesați de un aparat care să spele multe rufe într-un timp relativ mic. Din acest motiv poate fi o recomandare pentru o pensiune ori o familie cu multe persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat realizat din materiale de calitate cum ar fi carbotech și inox. Aceste materiale le întâlnim și la alte mașini de acest gen.

Gorenje W9865E, mașină 9 kilograme

Pe partea de caracteristici aparatul W9865E de la Gorenje e unul de top întrucât vine cu o capacitate de încărcare de 9 kilograme, consum mic de curent (clasa A de eficiență energetică) și numeroase programe (31 la număr printre care se numără cel rapid de 17 minute).
Poate că la prima vedere nu pare un aparat prea economic, dar consumul de curent e de 0,77 kWh, adică deloc mare.
Dacă o să vreți să spălați noaptea atunci datorită nivelului de zgomot scăzut nu o să vă speriați vecinii.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand ok, că e premium, capacitatea mare de încărcare, că are un nivel de zgomot redus și un număr mare de programe.
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic sau Eco Bubble. (Aparatul face economie de curent și apă prin sistemul Eco care spală la 30 grade. Programe precum acesta sunt destinate rufelor puțin murdare ori celora care sunt mai sensibile).

Deci, dacă vrei să speli de mai puține ori pe zi atunci un aparat precum acesta ar fi recomandarea mea. Nu trebuie să-ți faci griji cu referire la consumul de curent deoarece e un aparat economic… după cum am precizat și mai sus.
Fiabilitatea aparatului acesta nu se discută precum nu se discută nici fiabilitatea tuturor aparatelor de la Gorenje. Iar, dacă vreți să beneficiați de o garanție mai mare atunci îi puteți face extensie de garanție la maxim 4 ani în funcție de cine comercializează aparatul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu