≡ Meniu

Gorenje WA74SY2B, model negru clasa A+++

Dintr-o casă modernă nu trebuie să lipsească o mașină de spălat modernă precum Gorenje WA74SY2B. Eu zic că e modernă deoarece e de culoare neagră și are un consum de curent redus.
Deoarece are o capacitate mare de stocare poate fi utilizat pentru o familie numeroasă ori în scopuri comerciale (adică la o pensiune).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un electrocasnic de îndelungă folosință care se adresează în principal celora cu o familie mare și care vor să facă economie de resurse (are funcția de detectare automată a cantității și consum de 0,67 kWh în program standard). Vizual se prezintă bine, și dacă vrei ceva pe alb atunci ți-aș recomanda modelul Gorenje W7524NI care are aceleași specificații.

Gorenje WA74SY2B, model negru clasa A+++

Caracteristici relevante ar fi consumul redus de curent dovedit de clasa A+++ de eficiență energetică, capacitatea de 7 kile, cele 1400 rotații și numărul mare de programe (vine inclusiv cu program rapid de 17 minute).
Dacă cei ce la Samsung au Eco Bubble, cei de la Gorenje au spălare cu apă rece care e o facilitate care protejează hainele sensibile.
Nu se poate spune că ar fi un aparat gălăgios întrucât are un nivel de zgomot de 59 decibeli, nivel de zgomot valabil pentru spălare.
Materialele din care e făcut aparatul sunt unele destul de bune, deoarece vorbim de tambur din inox și cuvă din carbotech. Toate aparatele de genul acesteia sunt făcute din aceste materiale, deci nu putem spune că ar fi ceva deosebit.
Precum modelele premium acesta are Fuzzy Logic, doar că la Gorenje e numit Use Logic. Această caracteristică are rolul de a adapta resursele în funcție necesar, adică în funcție de cât de încărcată e cuva.

Pro achiziția aparatului acesta ar fi brandul, costul de achiziție mic, fiabilitatea crescută și eficiența (spală bine cu un consum minim de resurse).
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă vrei un aparat ok de la un brand ok atunci îți recomand acest model. În cazul în care nu cunoști brandul trebuie să-ți spun că acesta e unul european, mai exact din Slovenia. În comparație cu brandurile asiatice vei observa că aparatul e mai calitativ.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu