≡ Meniu

Gree Change GWH09KF Inverter, AC consum redus de curent

Dacă te interesează un aparat de aer condiționat care să nu coste mult atunci îți recomand Gree Change GWH09KF Inverter. Mai mult de atât, acest model e unul dotat cu funcții care reduc consumul de curent la minim. În comparație cu alte modele, acesta include kit de instalare de 3 ml. Deci, o să plătiți mai puțin la instalator. Dacă tot am zis de instalator atunci trebuie să spun că aș recomanda să apelați doar la instalatori autorizați deoarece în caz contrar o să pierdeți garanția.

Nici nu costă prea mult deoarece acest aparat e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Gree Change GWH09KF Inverter, AC consum redus de curent

Pe partea de specificații acest mode se laudă cu o capacitate de 9000 btu pe parte de răcire, iar la încălzire vine cu 12000 btu până la 17500. Deci, la încălzire se va descurca ceva mai bine. În ambele situații acest model are clasa de energie A, lucru care se traduce printr-un consum de curent mic.
Consumul redus este datorat și faptului vine cu tehnologia Inverter, dar și a faptului că are un consum de 1W în mod de veghe. Mulțumită inversorului acest AC are un consum de curent cu 50% redus.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine de la numărul 1 în lume la soluții split și VRF, că are o garanție de 3 ani, că e ușor de montat, că vine cu kit de instalare și că are un consum redus de energie.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare precum modelul GWH12KF.

De final pot spune că recomand acest aparat pentru cei care vor să se pregătească din timp pentru vreme caniculară. Dar, poate fi util și pe timp de iarnă deoarece are și posibilitate de a încălzi.
Un lucru deosebit de care am uitat să zic e că are un zgomot mic de la 25 decibeli, iar aici mă refer la unitatea interioară. Acest nivel de zgomot depinde de setările aparatului și poate să ajungă până la 41 decibeli.
Uneori vei uita să pornești aparatul, iar când vei ajunge acasă de la lucru nu vei avea o climă prea plăcută. Pentru aceste momente există butonul Turbo care va răci foarte repede.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu