≡ Meniu

Gree Change GWH12KF Inverter, AC performant și ieftin

Probabil că nu știați că unul din trei aparate AC vândute la nivel global e de la Gree, iar din această cauză vă recomand modelul Gree Change GWH12KF Inverter. Mai mult de atât, producătorul e numărul unu la soluții split și VRF.
Modelul acesta e unul destul de popular, iar asta e așa deoarece puterea maximă de încălzire de 18000 Btu, în condițiile în care standard are 12000 Btu. Evident că aparatul are mai multe viteze, iar dacă afară nu e așa de rece atunci puteți să-l setați chiar și la 2000 Btu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la un brand de top. Dacă te interesează ceva cu 9000 Btu capacitate de răcire atunci poți merge pe varianta GWH09KF.

Gree Change GWH12KF Inverter, AC performant și ieftin

Capacitatea de răcire a acestui model e de 12000 btu, iar cea de încălzire e de la 2000 la 17500 btu. Consumul de curent nu e deloc mare întrucât are clasa A de energie.
Printre funcțiile cu care vine dotat ar fi ventilare, încălzire și Sleep, dar și altele.
Zgomotul unității interioare nu e prea mare, fiind de la 26 la 42 decibeli. Depinde de cum setați aparatul.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, că vine de la un brand ok și că nu consumă mult curent. Despre fiabilitate pot spune numai de bine, iar dacă te interesează garanția atunci trebuie știut că e de 3 ani, fără posibilitate de extensie la mai mult.
Contra nu am nimic încă.

Concluzia mea ar fi că dacă vrei un aparat ok atunci te poți orienta fără probleme înspre acesta. Consumul de curent mic e datorat și optimizărilor, dar și faptului că în mod de veghe (standby) consumă vreo 1W, adică foarte puțin. O tehnologie care ajută să economisiți până la 50% energie e G10 Inverter și o să o întâlniți doar la aparatele de aer condiționat Gree. Inverterul e o condiție a CE ca aparatele AC să poată fi vândute în Europa, iar acesta evident că o îndeplinește.
Dacă veniți de la lucru și în apartament e foarte cald atunci aveți la dispoziție butonul turbo care face ca aparatul să funcționeze la viteză maximă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu