≡ Meniu

Grundig 46VLE830BL, televizor de 117cm

Grundig 46VLE830BL e un televizor de 46 inci (asta vine vreo 117 centimetri) cu rezoluție Full HD și suport wifi (cu mențiunea că e wireless ready). Nu e Smart TV, deci nu înțeleg de ce suportă adaptare wireless. Datorită ecranului mare, acest televizor e bun pentru filme și meciuri, dar de ce nu și pentru jocuri. Însă, nu e un televizor perfect pentru jocuri deoarece rata de refresh nu e cea mai bună, idem timpul de răspuns.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat pentru vizionarea filmelor la calitate Full HD, dar și la posturi TV calitate HD deoarece are tuner digital triplu.

Grundig 46VLE830BL, televizor de 117cm

Specificații interesante la acest aparat ar fi ecranul de 46 inci (care vine vreo 117 centimetri), că are Refresh software de 100Hz (valabil doar pentru posturi TV) și existența tunerului.
Are porturi USB, iar acest lucru e datorat faptului că se poate folosi pentru vizionarea filmelor de pe memorii USB, în special cele DivX.
Despre suportul dts nu pot să vă zic nimic, dar în schimb are suport wi-fi… nu știu la ce ajută.

Pro cumpărarea unui astfel de televizor ar fi prețul nu prea mare, că arată bine, că vine de la un brand recunoscut și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției ar putea fi lipsa părții smart și că nu are rezoluție 4K, dar nu prea ai nevoie de aceste caracteristici deoarece majoritatea TV-urilor Smart sunt mai slabe decât tabletele, iar filme la rezoluție 4K nu prea sunt disponibile spre a fi achiziționate.

Dacă aveți reticențe în a cumpăra aparatul atunci trebuie menționat că brandul e unul dintre cele mai cunoscute din lume, fiind fondat în anii 30 și vândut în perioada 2004-2007 către turci.
Deci, acest model e perfect pentru cei interesați de ceva care să poată afișa fără pierderi de detalii filme HD și Full HD. Iar, datorită tunerului TV integrat vei putea vedea posturi TV la calitate HD… unde sunt disponibile.
Per ansamblu e un televizor bun, dar m-aș fi așteptat să aibă Android ori ceva soft avansat, chiar dacă-i un televizor al anului 2013.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu