Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Haier BD-379RAA, ladă frigo de 379 litri

Haier BD-379RAA e o ladă frigorifică cu un volum net de 379 litri care se adresează celora interesați de un model economic cu nivel de zgomot scăzut.
E perfect pentru acasă ori o mică alimentară deoarece are are două compartimente care vor păstra la rece alimente perisabile precum carnea ori înghețata.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat frigorific alb care poate păstra la rece o cantitate mare de alimente. Eu zic că e o alternativă foarte bună la un congelator vertical, chiar dacă are doar două compartimente.

Haier BD-379RAA, ladă frigo de 379 litri

Are un compresor, iar reglarea temperaturii se face în mod automat. În acest fel se face economie de curent și se obține o clasă de eficiență energetică A+. Pe an are un consum de 308 kWh, ceea ce nu e mare.
Am văzut că multe magazine îl comercializează însă nu oferă prea multe specificații tehnice care ne-ar interesa. Din această cauză menționez că are o capacitate de congelare de 22 kilograme la 24 de ore și numeroase funcții printre care aș menționa Super Freeze (Super Congelare cu luminița galbenă care indică activarea acestei funcții).
La interior are sistem de iluminare pentru ca pe timp de noapte să vedem bine ceea ce am pus la păstrat.
Din păcate nu are No Frost sau Multiflow, dar asta e un lucru de așteptat pentru un astfel de frigorific întrucât funcțiile amintite anterior le întâlnim la frigidere și combine.

Pentru achiziția modelului de față ar fi costul nu prea mare, că arată bine, brandul de top, fiabilitatea ridicată, volumul mare și clasa de eficiență energetică bună.
Contra e faptul că nu are clasa A++. Dacă vreți un model mai eficient atunci găsiți aici câteva modele, printre care se numără și Beko HS22953, dar nu are același volum, ci unul inferior. Un alt model ar fi Beko HS23753, și o comparație o puteți vedea aici.

Brandul producător e numărul 1 din China, iar produsele sale sunt comercializate în întreaga lume, fiind apreciate de clienți. Deci, achiziționând o astfel de ladă frigo o să priim un produs de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu