≡ Meniu

Haier C2FE736CCJ, model crem cu A++ și No Frost

Haier C2FE736CCJ e o combină frigo crem de la cunoscutul brand Haier. Are o capacitate mare de 201 litri în condițiile în care au un consum energetic redus de 276 kWh (motiv pentru care are clasa A++). Înălțimea e ceva mai mare de 190 cm, dar nu cu mult față de o combină standard.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are un frigider încăpător cu 3 rafturi și un congelator cu capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 ore.

Haier C2FE736CCJ, model crem cu A++ și No Frost

Pe partea de caracteristici cel mai important lucru ar fi faptul vine cu No Frost (e vorba de Full, adică are această caracteristică pe partea de frigider cât și de congelator) și consumul redus de energie electrică.
Frigiderul e unul care are 3 rafturi (din sticlă), iar la ușă are tot atâtea suporturi. Congelatorul e unul cu două compartimente așa încât să poți pune la congelare ceea ce dorești. Partea de frigider e situată superior și vine cu compartiment de fructe și legume.
Că tot suntem la partea de compartimente trebuie spus că are MyZone, adică o zonă nde poți pune ce temperatură dorești, temperatură de frigider sau de congelator.
Materialele din care e realizat sunt bune, dar nu e vorba despre inox, iar culoarea nu e antiamprentă.
La interior nu e doar bine compartimentată, ci are și o iluminare realizată cu LED pentru ca dvs să puteți vedea orice… până în cel mai adânc colț.

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că are un o capacitate mare, culoarea deosebită, că are un preț ok și No Frost (o caracteristică utilă deoarece nu produce gheață).

Dacă nu știți mare lucru despre brandul Haier atunci trebuie știut că e vorba despre unul chinezesc, fiind cel mai mare din China. Poate că unii ar fi crezut că e vorba despre un brand nemțesc, însă numai numele aduce a nemțesc.
Eu recomand acest model nu numai datorită faptului că vine cu multe funcții, ci că are funcții utile cum ar fi cea de vacanță, super congelare, super răcire și altele.
În cazul în care podeaua nu e dreaptă trebuie știut că picioarele frigorificului sunt unele reglabile la față și la spate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu