≡ Meniu

Haier CFE629CSE, combină clasa A cu răcire directă

Haier CFE629CSE e un frigorific cu direct cooling (răcire directă) și cu multe caracteristici utile unei familii moderne. Consumul de curent e mic (clasa A+), iar înălțimea e suficient de mică (178cm) pentru ca aparatul să încapă acolo unde doriți.
Cred că sunteți interesați dacă are sau nu No Frost, iar conform site-ului producătorului (celui din Franța) aparatul are No Frost. Din păcate site-urile românești (magazine online, site-ului importatorului românesc haier-romania nu precizează nimic despre această caracteristică) despre care toată lumea e interesată.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost primim un aparat cu eficiență energetică A+ (e cu 25% mai eficientă în comparație cu clasa A), iluminare LED (la interior), mod vacanță și un nivel de zgomot scăzut.
Vizual se prezintă bine, fiind un aparat dintr-o bucată și care se va integra perfect în bucătăria dvs.

Haier CFE629CSE, combină clasa A cu răcire directă

Pe partea de specificații se evidențiază cu capacitatea de 290 litri și cu consumul de energie pe an de 310 Kw. Clasa e A+, iar dacă vreți ceva A++ aveți aici câteva alternative. Singura variantă A+++ e Haier HRF-800DGS8 care-i un side by side.
Frigiderul are 210 litri, iar congelatorul era unul de 80 litri. Datorită volumului normal aș recomanda acest model unei familii nu prea mari ori care nu mănâncă acasă prea mult.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 42 decibeli care vă va ajuta să puteți dormi liniștiți noaptea… în cazul în care aveți combina undeva lângă dormitor.
Partea de frigider e una cu 3 rafturi din sticlă, iar la congelator avem 3 compartimente cu capacitate de congelare de 11 kg pe zi.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, eficiența în răcire (congelatorul cu capacitate de congelare de 11kg/24 ore), că are o fiabilitate crescută

Dacă nu știți mare lucru legat de Haier atunci trebuie știut că nu e aceleași lucru cu Heinner, întrucât vine de la cel mai mare producător de electronice din China.
Deci, dacă vă interesează un electrocasnic care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente mulțumită celor 290 litri atunci vă recomand modelul Haier CFE629CSE.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu