Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Haier HRF-521DM6, side by side de 518 litri

Haier HRF-521DM6 arată destul de bine și are un design destul de unic în comparație cu restul brandurilor. Acest brand nu e foarte popular în sensul că poate nici nu ați auzit de el, trebuie să știți că e cel mai mare producător de electrocasnice de pe piață. Mie mi se pare un model foarte reușit în acest buget și nu pot spune că are prea multă concurență. Consumul redus de energie ar trebui să fie principalul motiv pentru a opta pentru un așa model.

Alternativele sunt destul de bune dar nu toate sunt la fel de accesibile și poate că vă place cum arată acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Haier HRF-521DM6, side by side de 518 litri

E mult mai spațios decât o combină și trebuie să aveți și o ușă pe măsură pentru a a putea instala un așa aparat în bucătărie. Trebuie să aveți o bucătărie spațioasă pentru a nu fii în cale și în anumite bucătării, am văzut că side by side-ul poate fi incorporat în mobilier (atunci aparatul nu mai mare atât de mare).

Pe an consumul de energie e de numai 435 kWh și e satisfăcător pentru un aparat de peste 500 de litri. Bineînțeles, mă refer la volumul net care e împărțit decent, astfel că frigiderul are destul spațiu pentru vase mai mari sau chiar pentru orice aliment. Pe suporturile de pe ușa frigiderului pot fi puse sticle mici.

Iluminare interioară la acest segment e cu LED deoarece trebuie să fie puternică ca să ajungă în toate colțurile aparatului. Printre cele mai avansate tehnologii de pe acest aparat frigorific, se regăsește și NoFrost. Temperatura poate fi controlată electronic ca la oricare alt model mai avansat.

Plusuri: consum redus de energie, iluminare interioară foarte bună, spațioasă, design modern și simplu.
Minusuri: nimic.

Chiar dacă Haier HRF-521DM6 nu are dozatoare dar în rest impresionează prin eficiență energetică și performanțe ridicate. Ocupă mai mult decât un frigider sau o combină frigorifică dar e și normal pentru că are un volum destul de generos. Aceste aparate nu sunt foarte înalte, astfel că veți ajunge la orice raft, suport ori compartiment.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu