≡ Meniu

Hamac Kolibri 200×100 cm la 67 lei

În cazul în care dorești să-ți cumperi un hamac online atunci îți recomand acest hamac Kolibri 200 x 100 cm. Cred că e numai bun pentru tine în cazul în care stai la curte.
Acest hamac face parte din oferta de mobilier de grădină Mobexpert, ofertă în care poți cumpăra hamacuri online ori diferite piese de mobilier de grădină de pe net.

Hamac-Kolibri

Un hamac precum acesta având lățime de 100 centimetri e perfect pentru o persoană (aceasta să nu aibă mai mult de 100 kg… precum în cazul scaunelor de plajă). Se poate folosi în grădini pe terase și chiar într-un apartament. Dacă nu aveți copaci pentru a agăța un astfel de hamac atunci puteți să-l puneți pe un suport metalic ori din lemn.
Materialul din care e confecționat e impermeabil, având în compoziție bumbac în proporție de 65 procente, iar poliester e restul de 35 procente. Spălarea se recomandă a fi de tip chimic.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dolores

    Chiar ma intrebam cat ar costa un hamac de pe internet si uite ca am dat de acest articol. Nu stiu daca il voi cumpara pentru cam am de vorbit cu sotul, dar e bine ca oferta e pe internet deoarece asa pot sa imi fac o idee despre cat ar costa.

Lasă un comentariu