≡ Meniu

Hansa AMG20M70GSVH, cuptor cu microunde cu Quartz grill

Cuptorul cu microunde Hansa AMG20M70GSVH e unul destul de simplu de aceea și prețul e destul de mic. Nu toate vin cu grill și un cuptor mic nu are nevoie de un cuptor puternic. Acest brand oferă multe astfel de cuptoare iar acesta pare să fie cel mai ieftin model. Chiar dacă pot fi variante și mai ieftine, chiar nu văd de ce ați lua un cuptor fără grill deoarece niciodată nu veți ști când aveți nevoie de el. dac[ un aparat ca ;i acesta nu v[ este de folos c[ e prea mic, se poate alege unul mai scump dar volumul nu e cu mult mai mare (maxim 30 litri).

Alternativele sunt cuptoarele mai puternice și mai mari. E destul de ieftin și cu siguranță e util dacă sunteți un student și vreți să încălziți o mâncare rapid. Bineînțeles, poate fi folosit și în bucătărie de oricine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa AMG20M70GSVH, cuptor cu microunde cu Quartz grill

Capacitatea acestui aparat e de 20 litri care e cea mai mică de pe piață. Cuptorul are o putere de 700 W, iar grill-ul e bun pentru a găti alte sortimente. Din poza de sus, se poate observa că are control mecanic și combinația de negru cu argintiu e plăcută. .

Funcțiile sale sunt: dezghețare, timer, 9 trepte de putere, semnal sonor și Quartz grill. E oferit doar acel suport rotund care e prezent cam la toate cuptoarele și are un diametru de 24.5 cm. Pe partea de design se poate observa finisajul argintiu și că are control mecanic standard (fără ecran digital și butoane multe). Dimensiunile sale nu diferă cu nimic de cele ale altor modele, deci poate fi pus în locul vechiului model.

Plusuri: preț atractiv, volum decent, arată bine, ușor de folosit, ușor etc.
Minusuri: nu are timer digital.

Hansa AMG20M70GSVH e un aparat care poate fi de folos pentru aproape orice însă pentru a găti o cantitate mai mare de mâncare. E bun dacă vreți să pregătiți ceva pentru 1-2 persoane dar să nu vă așteptați să gătească mult sau chiar și prăjituri. Ideea e că fiecare aparat trebuie să fie folosit într-un anumit fel iar unele nu pot înlocui pe altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu