≡ Meniu

Hansa BHC63508, plită cu control touch

După cum ați observat plitele electrice sunt tot mai populare, iar plita Hansa BHC63508 pare să fie o soluție interesantă deoarece are arzătoare decente cu putere variabilă (poate fi aleasă). Nu optez pentru un aragaz deoarece nu oferă aprindere integrată și control cu butoane touch. Dacă ar fi să comparăm o plită electrică cu una pe gaz, veți observa o mică diferență de preț care o consider justificată (datorită tehnologiilor folosite). Un buget mare vă permite să optați și pentru alte incorporabile necesare în bucătărie – cuptor, hotă, mașină de spălat rufe/vase.

Cu trecerea timpului plitele electrice sunt tot mai eficiente și reprezintă soluții ideale pentru acasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHC63508, plită cu control touch

Panoul de control e așezat frontal ca și la restul plitelor electrice. Doar la cele pe gaz, panoul poate fi în partea dreapta ori chiar în lateral. Unele plite oferă ceva mai multe funcții (Booster, menținere cald, etc), dar puteți să folosiți plita și fără ele. Funcțiile sale sunt următoarele: taste touch, indicator căldură reziduală, blocare butoane (dacă aveți copii, aceasta e foarte utilă). Controlul puterii se pace destul de ușor deoarece e vorba de butoane senzitive (+/-) iar la altele se face prin glisare, dar tot despre butoane senzitive e vorba.

Dimensiunile sale nu sunt cel care vă interesează la instalare, deoarece doar dimensiunile nișei sunt cele care trebuie luate în calcul. Vă spun asta pentru că sunt menționate în manual și după care trebuie să decupați blatul. Puterea totală a plitei e de 6.9 kW care e suficientă însă și randamentul e foarte important (nu e același ca la plitele pe gaz).

Plusuri: control touch avansat, design plăcut, preț corect, fiabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu are inducție.

Hansa BHC63508 nu putea avea tehnologie cu inducție deoarece e destul de ieftină, însă ar fi fost destul de utilă dacă frigeți des. O mâncare are gust mai bun dacă e gătită și nu lent (depinde de mâncare). Un cuptor electric pe negru s-ar potrivi perfect alături de acesta și puteți alege tot același brand dacă nu aveți altă opțiune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu