Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHGI33110020, plită cu 2 arzătoare

Plita incorporabilă Hansa BHGI33110020 e una dintre puținele modele care au doar 2 arzătoare. Aceasta nu ocupă mult spațiu pe blat și poate că nici nu o folosiți prea mult pentru gătit. Aceasta poate fi folosit pentru a găti o cantitate mai mică de mâncare. Oricum, nu e prea sănătos să frigeți mâncarea, ci e mai sănătoasă cea fiartă. Puterea totală e plitei nu e foarte mare deoarece e vorba de un arzător mic și de unul normal. Panoul de control e standard în partea din față, unde e și la la îndemână. Bineînțeles, această plită poate fi instalată fie pe orizontală, fie pe verticală.

Alături de aceasta puteți alege un cuptor accesibil pe inox/negru și nu trebuie să fie de la același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHGI33110020, plită cu 2 arzătoare

Alimentarea principală e pe gaz dar plita are și aprindere electrică care e integrată pentru a ușura folosirea plitei. Grătarul e destul de bine realizat și e emailat pentru a-i oferi un termen de viață mai îndelungat. Puterea plitei putea fi mai mare dacă ar fi avut un arzător mare, însă nu cred că vă doriți un așa arzător.

Pentru o familie mică sau chiar pentru două persoane, această plită e de ajuns. Eu vă recomand să gătiți mai des la cuptor pentru că e mai sănătos. Dimensiunile sunt reduse având în vedere că are doar 2 zone de gătit, adică e pe jumătate față de o plită standard. Prețul unei plite standard e de 2 ori mai mare și în plus veți avea un arzător mare și mai unul normal.

Plusuri: are preț atractiv, finisaj elegant pe inox, aprindere electrică, arzătoare cu siguranță și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Hansa BHGI33110020 nu costă foarte mult iar dacă aveți o bucătărie mică, incorporabilele sunt o soluție, plus că arată mult mai bine. Cuptorul incorporabil poate fi unul simplu și nu are nevoie de prea multe tehnologii. Există și plite electrice cu 2 arzătoare, dacă nu aveți o alimentare pe gaz, iar cu inducție, randamentul e mai mare chiar decât la plitele pe gaz.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu