≡ Meniu

Hansa BHGI61039, plită incorporabilă cu grătar din fontă

Hansa BHGI61039 e un aparat destul de nou și care se potrivește cu orice cuptor deoarece culoarea pe inox e destul de elegantă. Astfel de plite nu vin cu dotări speciale, cum ar fi arzător Wok sau control touch. Această plită nu poate concura cu una electrică deoarece diferă tipul de alimentare, designul e lucios și control digital. La un așa preț chiar merită încercată (e la promoție) și nu e foarte scumpă chiar și fără promoție.

Alternativele sale sunt alte plitele pe gaz deoarece prețurile sunt apropiate și astfel vi le permiteți destul de ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHGI61039, plită incorporabilă cu grătar din fontă

Spre deosebire de plitele aragazurilor, această plită grătarul e împărțit în două. Astfel e mai ușor de demontat și curățarea e mai simplă. Alimentarea e pe gaz și e evident din imaginea de sus (designul e similar cu cel al plitelor de pe aragazuri). Cele electrice au suprafață netedă pe negru (există și câteva excepții). Bineînțeles, fiecare arzător are siguranță și alimentarea e întreruptă odată ce se stinge flacăra.

Dimensiunile plitei nu sunt aceleași cu cele ale secțiunii (ale nișei) ci sunt mai mari (partea de jos e mai îngustă). În manualul său e menționată acea secțiune ce trebuie tăiată din blat. Pe partea de design are finisaj pe inox, grătar negru, panou de control frontal și aprindere la o mână. Acest tip de aprindere e destul de popular și e suficient să aveți doar o mână liberă deoarece aprinderea arzătorului se face prin apăsare și rotire.

Plusuri: are grătar din fontă (material cu o durabilitate îndelungată), preț atractiv, ușor de folosit și este destul de fiabilă.
Minusuri: nu are un design modern.

Hansa BHGI61039 e un aparat ușor de instalat și nu e ca un cuptor incorporabil, dar vă puteți lua un mobilier la comandă dacă doriți să tăiați din mobilierul actual. Mai există varianta să faceți un corp suplimentar pentru incorporabile dar asta ar presupune un spațiu ocupat în plus. Incorporabilele vă ajută să economisiți spațiu și tot odată, vor da un plus de eleganță bucătăriei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu