≡ Meniu

Hansa BHGI61139, plită cu grătare din fontă

Hansa BHGI61139 e o plită incorporabilă care o recomand deoarece e la un preț foarte bun. Designul e destul de plăcut și cam toate plitele de la acest brand și cu alimentare pe gaz arată cam așa. Bineînțeles, mă refer la cele cu panou frontal dar există și cu panou de control lateral. Prefer acestea deoarece nu sunt foarte late și se câștigă spațiu pe blat. Alegerea o faceți în funcție de .

Alternativele sunt plitele mai ieftine dar care nu vor oferi nimic în plus. Poate dacă e să luăm în caclul și un cuptor, prețul total e ceva mai mare decât cel al unui aragaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHGI61139, plită cu grătare din fontă

E un model pe gaz și asta îi oferă un plus de randament însă doar dacă e să o comparați cu una electrică mai ieftină. Există plite electrice cu inducție care sunt cele mai bune de pe piață. Panoul de control e unul mecanic și fiecare arzător are propriul buton. Aprinderea arzătorului se face prin apăsare și rotire (pentru că aprinderea e integrată). .

Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite iar cel mare e mult peste restul deoarece are un inel de ardere special. Adică are arzător de tip Wok pentru a gătii diferit.

Designul e destul de simplu și ceva mai simplu e la cele cu finisaj lucios și alimentare electrică. Mă refer la cele cu sistem de încălzire diferit. Culoarea e inox dar și pe negru ar fi arătat bine (mă refer la sticlă, iar fiecare arzătoarele are propria aprindere). Dimensiunile sale sunt de 56 cu 48 cm iar la instalare trebuie să luați în considerare dimensiunile nișei.

Plusuri: arzător Wok, aprindere integrată, preț atractiv și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BHGI61139 e un aparat destul de mic chiar dacă aparent pare mare. Poate fi instalat cu ușurință pe blat dacă se respectă dimensiunile din manual (cel ale nișei). Eu aleg incorporabile deoarece sunt mult peste aparatele clasice (la capitolul design și funcționalitate). Dacă e să comparăm pe aceasta cu plita unui aragaz, veți observa că aceasta e mai lată și deci se pot pune vase mai mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu