≡ Meniu

Hansa BHGI62018, plită nemțească din inox

Hansa BHGI62018 e o plită incorporabilă cu 4 arzătoare pe gaz și aprindere electrică integrată în butoane. E realizată din inox, iar grătarele sunt unele făcute din email. Brandul Hansa e unul nemțesc localizat în Polonia și care are fabrici localizate în mai multe țări. Din această cauză zic că e vorba despre un produs electric nemțesc. Suntem obișnuiți ca produsele nemțești să aibă costuri de achiziție foarte mari, dar acest lucru nu e valabil și la modelul BHGI62018.

Nu are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Cred că observi că e vorba despre unul dintre cele mai ieftine plite de pe piață deoarece are un cost de sub 500 lei (depinde și de ce ofertă prindeți).

Hansa BHGI62018, plită nemțească din inox

Pe partea de specificații acest model se laudă cu cu patru arzătoare pe gaz, iar în partea lateral dreapta sunt poziționate butoanele. Din păcate nu are WoK, dar are siguranță în cazul în care se întrerupe gazul și în acest fel nu o să existe scurgeri de gaze.
La alte modele grătarele sunt făcute din fontă, dar aici au optat pentru email (probabil din motive economice). Culoarea aparatului e inox, dar și plita e făcută tot din inox și nu din sticlă precum la modelele electrice.

Cineva ar cumpăra acest model deoarece are un preț bun, e realizat din materiale calitative și arată bine. Costul de achiziție cred că e cel mai mic de pe piață și nu o să găsiți ceva cu 4 arzătoare la un preț inferior.
Materialele din care e compus aparatul acesta sunt unele care nu o să le găsești pe plite vitroceramice, iar acesta e unul dintre motivele pentru care cineva se orientează înspre acest model.
Aspectul e unul premium, chiar dacă vine la un cost minim. Datorită aspectului nu o să aveți probleme în a amplasa aparatul în bucătărie și acesta să se integreze perfect.

Deci, dacă vrei un aparat care să aibă un aspect plăcut și care să vină cu aprindere electrică pentru arzătoarele sale atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Această plită se va potrivi perfect cu un cuptor incorporabil de la același brand, dar și de la altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu