≡ Meniu

Hansa BHGI62138, plită incorporabilă cu arzător Wok

Plita incorporabilă Hansa BHGI62138 e una foarte ieftină deoarece nu are tehnologii avansate ca și cele electrice. Aceste modele vi le puteți permite fără a depune un efort financiar prea mare. Există pachete promo avantajoase (cuptor + plită) dar poate nu sunt cu modele care sunt pe placul vostru. Mai precis, acele vin la un preț atractiv pentru ca voi să economisiți bani.

Dacă vi se pare prea banală, atunci alegeți una finisaj negru lucios. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHGI62138, plită incorporabilă cu arzător Wok

Fiecare arzător are siguranță astfel că la stingerea flăcării, se întrerupe alimentarea cu gaz. Așa e în cazul tuturor plitelor cu siguranță dar așa poate fi și la cuptoarele incorporabile, dar majoritatea sunt electrice. Alimentarea e cu gaz iar acest aspect e evident din design. Cele electrice au un finisaj simplu și nu în relief ca la acesta, iar grătarele nu sunt prezente. Chiar și butoanele push-up sunt înlocuite de butoane touch, deci prețul ceva mia mare al plitelor electrice e justificat.

Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite: unul mic, unul mare și două normale. Cel mare e mai puternic decât restul și se datorează dimensiunilor dar și inelelor de ardere. Se poate observa că e unul Wok adică se adresează gătitului în stil asiatic.

Pe partea de design nu prezintă foarte multe: finisaj inox, panou de control lateral și 2 grătare. Nu e vorba de o plită foarte mare ci una ceva mai compactă. Deci poate fi comparată cu cea a unui aragaz dar are aprindere electrică diferită. La acestea, aprinderea arzătoarelor se face prin apăsare și rotire. Pentru instalare trebuie să citiți instrucțiunile de instalare, adică trebuie să aflați dimensiunile nișei (secțiunii ce trebuie decupată din blat).

Plusuri: arată foarte bine pe inox, arzător mare de tip Wok, ușor de folosit grătar din fontă și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BHGI62138 e un incorporabil destul de nou și performant care trebuie achiziționat alături de un cuptor corespunzător. Dacă nu vă place acest model puteți lua unul mult mai performant și care se poate potrivi cu orice cuptor. Arată foarte bine cu finisaj pe inox dar și pe negru ar arăta bine, însă curățarea suprafețelor se face diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu