≡ Meniu

Hansa BHGI63100018, plită incorporabilă foarte ieftină

Hansa BHGI63100018 poate fi prima opțiune deoarece este o plită incorporabilă accesibilă. Multe modele noi nu mai oferă sistem de aprindere electric clasic ci doar la o singură mână. Astfel, nu e voie să folosiți ambele mâini ci numai una. E mai comod așa deoarece apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului. Chiar dacă butoanele sunt în lateral, ele pot fi folosite cu ușurință deoarece cel mai apriat arzător e cel mic. Deci, nu veți pune un vas mare care să vă incomodeze.

Multe plite costă sub 1000 lei dar nu toți utilizatorii sunt dispuși să dea prea mult pe o plită, în special că e nevoie și de un cuptor sau o hotă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHGI63100018, plită incorporabilă foarte ieftină

Din poza de sus se observă clar că are alimentare cu gaz dar și electrică pentru aprindere electrică. Sunt 4 arzătoare puternice dotate cu siguranță pentru a întrerupe alimentarea la stingerea flăcării. Nu are două grătare ci doar unul ca și la plita aragazurilor. Dacă grătarul era din două părți, atunci la curățare nu mai trebuia luat totul jos, ci doar unde vreți să curățați. O puteți pune deasupra cuptorului sau unde puteți pune hota. Nu e o regulă, în general plita să pune cam unde se află și cuptorul, dar nu toți fac așa.

O puteți pune lângă un geam iar pe timpul verii nici nu mai e nevoie de hotă, sau puteți face un corp special pentru ea dacă nici cuptorul nu poate fi pus unde ați dorit inițial. Chiar și cuptorul poate fi incorproat mai sus pentru a putea scoate tăvile mai ușor.

Plusuri: are un preț destul de mic, ușor de folosit, arzătoare puternic, aspect plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BHGI63100018 poate fi alegerea ideală în acest buget deoarece nu văd de ce nu ați alege-o. Poate că nu are arzător Wok, dar și așa nu cred că l-ați fi folosit prea des (e bun pentru gătit în stil asiatic și e necesară și o tigaie cu fund rotund). O soluție mai modernă ar fi o plită electrică deoarece nu mai e nevoie de alimentarea cu gaz.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu