≡ Meniu

Hansa BHGI631500, plită nemțească la preț fără egal

Hansa BHGI631500 e o plită de la un brand nemțesc localizat în Polonia. Vine cu 4 arzătoare pe gaz care pot fi aprinse în mod electric, aprinderea fiind integrată în buton. E un aparat premium întrucât materialul din care e făcut e inox, iar grătarele sunt unele din fontă. Fiind un aparat realizat din aceste materiale o să aibă o fiabilitate ridicată.
Întrucât nu are wok aș recomanda modelul acesta în special pentru acasă, dar poate fi utilizat și în bucătăria unui mic restaurant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu butoane poziționate frontal așa încât să poată fi utilizat ușor chiar și de cei mai scunzi.

Hansa BHGI631500, plită nemțească la preț fără egal

Pe partea de caracteristici acest model e unul care are ca dotări 4 arzătoare pe gaz și aprindere electrică.
Faptul că e un aparat pe gaz și nu unul electric nu știu dacă e un motiv suplimentar pentru care cineva ar alege acest model. Gătirea nu se face mai rapid decât dacă ar fi fost o plită electrică, dar cu toții știm că o butelie ori gazul poate să fie mai ieftine decât electricitatea. Cred că prețul combustibilului ar fi principalul atribut al modelului acesta.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi mai multe motive și am să le enumăr în rândurile care urmează. Prețul aparatului e unul foarte scăzut și cred că e principalul motiv pentru care cineva va alege aparatul acesta, iar faptul că poate fi alimentat pe gaz e un alt lucru care face ca aparatul să-și fi meritat banii, chiar dacă au fost puțini. (S-ar putea ca pentru butelie să fiți nevoiți să schimbați duzele). Materialele de calitate ar fi un alt motiv pentru care cineva s-ar orienta înspre o plită precum aceasta întrucât e vorba de inox și fontă (la grătare). Aceste materiale vor face aparatul unul foarte ușor de întrținut și asortat cu o mobilă modernă. Un alt motiv pentru care cineva s-ar orienta înspre o plită precum aceasta ar fi brandul. (Una e să alegi un aparat fabricat în China și alta e să alegi un model realizat În Europa; aparatul e făcut în Europa.)
Contra achiziției ar fi lipsa arzătorului WoK care e unul de mare putere. La unele aparate acest arzător are 4kW, ceea ce e o putere extremă pentru gătit rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu