≡ Meniu

Hansa BHI68077, plită incorporabilă cu sticlă vitroceramică

Plita incorporabilă Hansa BHI68077 e una electrică însă nu una oarecare, ci una cu inducție. De aceea, nu e foarte accesibilă dar nici foarte scumpă. Spun asta pentru există plite chiar mai scumpe care pot avea arzătoare diferite iar panoul de control oferă multe funcții utile. E una care o recomand și cam toți utilizatorii au fost mulțumiți de ea. Dacă aveți ocazia să o cumpărați la promoție, nu văd de ce ați mai sta pe gânduri.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în considerare și variantele fără inducție. Însă nu aș alege un model simplu dacă îmi place mâncare friptă deoarece randamentul e scăzut dacă nu are inducție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHI68077, plită incorporabilă cu sticlă vitroceramică

E cu alimentare complet electrică, de aceea nici nu mai e nevoie de o sursă de alimentare cu gaz. Chiar și cele cu gaz au alimentare electrică deoarece au aprindere electrică la o mână (funcție modernă și comodă de aprindere a arzătoarelor). Arzătoarele sale au în total o putere de 7400 W, dar numai dacă le folosiți pe toate și la o treaptă maximă.

Tehnologia cu inducție e cea mai avansată tehnologie pentru plitele electrice. Pentru cei ce nu știu, randamentul e mai mare la aceasta decât la o plită electrică clasică. Trebuie să folosiți face speciale și după folosire puteți curăța imediat zona de gătit deoarece plita e mereu rece. Pe partea de funcții are sistem protecție copii, indicator căldură reziduală, funcția Booster. Designul mi se pare simplu și elegant în același timp dar e relativ același la mai toate. Doar arzătoarele pot avea un marcaj diferit (depinde de producător pentru care optează).

Plusuri: control touch, design elegant, tehnologie avansată de încălzire și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Hansa BHI68077 e una dintre acele aparate electrocasnice care merită încercate deoarece arată bine și sunt ușor de folosit (cu o singură mână). Nu sunt necesare prea multe cunoștințe pentru a o folosi. Alături de aceasta recomand un cuptor electric pe negru sau inox cu negru (poate fi de la un alt brand dacă nu vă convin cele disponibile).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu