Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHI68314, plită cu inducție

Plita incorporabilă Hansa BHI68314 e una destul de populare deoarece într-un preț atât de atractiv oferă următoarele: tehnologie de încălzire cu inducție, zone de gătit cu siguranță, blocare butoane, temporizator, menținere căldură, indicator de căldură reziduală și putere totală de 7400W. Arată ca oricare altă plită, doar că aceasta are o tehnologie de răcire ceva mai bună, numită inducție. Panoul de control e unul cu butoane senzitive și cam toate plitele electrice au un astfel de panou, doar că funcțiile pot fi diferite.

Nu este o variantă scumpă pentru că nu are prea multe funcții sau zone de gătit dublu circulare sau ovale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHI68314, plită cu inducție

Alimentarea e electrică și consumul de energie e mai mic decât la plitele electrice standard. Ideea e că timpul de fierbere e mult mai mic și mâncarea e mai gustoasă decât cea făcută pe o plită standard. Panoul de control poate fi folosit cu ușurință deoarece e așezat frontal și nu e nevoie să folosiți ambele mâini. Sunt disponibile 9 trepte de putere, însă dacă alegeți cea mai mare zonă de gătit, atunci și puterea e pe măsură.

Funcțiile acestei plite sunt următoarele: taste touch, timer, sistem protecție copii, indicator căldura reziduală, Booster, detectare automată a dimensiunii vaselor și menținere căldură. Acestă plită nu e chiar atât de mică ca și cele cu 2 sau 3 zone de gătit, dar cu cât e mai mare, cu atât puteți pune vase mai mari și nici nu vor fi prea înghesuite.

Cu toate acestea, nu cred că sunt multe plite care pot să ofere atât de multe la un așa preț. Ideea e că aceste tehnologii se ieftinesc iar plitele pe gaz vor fi tot mai puține.

Plusuri: arată destul de bine, puternică, preț destul de atractiv, randament ridicat, Child lock.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Hansa BHI68314 e un aparat destul de elegant pentru o bucătărie nouă și se potrivește perfect alături de un cuptor incorporabil de la același brand. Cuptorul electric poate fi pe inox/negru și se potrivește alături de plite de mai sus. Am pus o prezentare a acestei plite și veți vedea mai bine panoul său de control.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu