≡ Meniu

Hansa BHI69307, plită cu control touch și 4xBooster

Hansa BHI69307 e o plită incorporabilă care vine cu alimentare electrică pentru cele patru zone de gătit. Comandarea celor patru zone se realizează de la un panou de comandă modern (poziționat frontal) cu comandare de tip touch.
Poate fi utilizată cu succes acasă, ar și în bucătăria unui restaurant deoarece poate fi folosită la gătirea diferitelor feluri de mâncare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care te va ajuta să faci felurile preferate de mâncare cu un consum minim de curent.

Hansa BHI69307, plită cu control touch și 4xBooster

Pe partea de siguranță vine cu un indicator de căldură reziduală. Un alt sistem e cel de detectare a vaselor, adică zona de inducție rămâne inactivă până când e amplasat un vas de gătit pe aceasta.
E un electrocasnic fabricat din sticlă deoarece e un aparat electric, iar prin faptul că are taste touch o să fie foarte ușor de controlat.
Are funcția de fierbere automată care-i perfectă pentru preparatele care trebuie clocotite și apoi sotate ori prăjite.
Are și funcție de tip Booster prin care se crește puterea unei anumite zone așa încât alimentele să fie gătite mai rapid. Aparatul are 4xBooster, adică toate cele patru zone de gătit au caracteristica Booster. 😉
Are funcția Punte pentru cei care au tigăi de dimensiuni mari așa încât să fie posibilă combinarea a două zone de preparare și controlul simultan.

Pentru achiziția produsului acesta ar fi că e un produs de la un brand nemțesc, fiabilitatea crescută, multiplele funcții pe care le are integrate și sistemele de protecție.
Contra ar fi că nu are arzător de tip Wok. (Acest fel de arzător ar fi fost util în cazul anumitor mâncăruri asiatice.)

Deci, dacă ești interesat de o plită care să poată fi integrată oriune (datorită că e incorporabilă și că e de o culoare neutră) și care să poată găti rapid ceea ce dorești atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Întotdeauna există alternative la diferite aparate, dar acesta e unul care nu are alternativă ori concurență deoarece vine cu multiple funcții moderne.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu